В інтернеті дуже багато рецептів з приготування домашніх сардельок. Можна приготувати гострі, можна жирні, можна дієтичні.

На YouTube-каналі кулінара Ольги Матвій з'явився чудовий відео-рецепт з приготування домашніх сосисок, які набагато смачніше магазинних.

Беремо стегно індички, знімаємо з нього шкірку. З стегна акуратно вирізаємо кістку, а саме м'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Таким чином сосиски вийдуть рубаними. Після того, як м'ясо нарізали, розподіляємо його тонким шаром в один пласт на обробній дошці, і починаємо рубати м'ясо гострим ножем. Викладаємо м'ясо в глибоку тарілку, додаємо сіль за смаком, мелений лавровий лист, паприку і суміш перців, а також два яйця. Все гарненько перемішуємо і додаємо молоко. Вимішувати потрібно довго.

Для формування сосисок необхідний рукав для запікання довжиною 28 см. З одного боку рукав розрізаємо ножем, а з іншого відрізаємо клейонку і залишаємо для того, щоб зав'язувати сосиски. Відео інструкцію про те, як правильно формувати сосиски, потрібно дивитися з 4 хвилин 40 секунд.

Готові сосиски є напівфабрикатом. Їх необхідно зберігати в холодильнику і діставати в міру необхідності. Відварювати сосиски потрібно в киплячій воді 7-10 хвилин. Потім акуратно знімаємо плівку і сосиски готові до вживання.

Популярні новини зараз

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Проріджування, мульчування, профілактика та підготовка до зими: обов'язково зробіть це з кущами малини

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, як приготувати смачний цибульний суп, який сподобається навіть дітям.

Нагадувати про рецепт запеченої свинини в рукаві з гірчицею.

Також портал Hyser інформував про те, як приготувати малосольний оселедець.