Користувачі поділилися рецептом смачного форшмака.
Форшмак - це апетитна, простими словами холодна закуска. У меню кожного ресторану в Одесі є це блюдо, адже без нього не обходиться жодне застілля в цьому місті. Про це розповіла автор нового відео на YouTube Тетяна Литвинова, а також поділилася його рецептом.
Знадобиться філе оселедця - 200 гр, яблуко (кисле) - 100 гр, варене яйце - 1 шт, цибуля ріпчаста - 100 гр, хліб білий - 50 гр, олія оливкова - 2 ст, ложки. Це насправді дуже смачне поєднання, запевняє автор відео. Все це буде подрібнюватися в м'ясорубці.
Але для початку потрібно замочити хліб в оливковій олії, потім почистити яблучко - воно потрібно для соковитості. Тільки після цього всі інгредієнти потрібно подрібнити в м'ясорубці. Форшмак повинен вийти пастоподібним. Подавати його потрібно на красивих шматочках темного хліба, щоб виглядало все більш апетитно.
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися
До слова, хліб автор відео радить зберігати в холодильнику в харчовій плівці. Перед самою його подачею хліб рекомендується підігріти в тостері, що зробить його хрустким. Дві ложки паштету на один шматочок хліба буде достатньо.
Вона зазначила, що у кожної господині може бути свій рецепт, але вона завжди готує саме так форшмак.
Раніше "Hyser" писав про те, що потрібно знати, щоб картопля не прилипала до сковорідки.
Також наш портал повідомляв, що стало відомо, як приготувати смачну і розсипчасту гречку без каструлі і без тарілки.
Нагадуємо, що стало відомо, як швидко почистити оселедець, залишивши без її при цьому без кісток.