За статистикою, в рік на 100 тисяч професійних гравців футболу припадає одна несподівана смерть. Майже завжди причиною цих трагедій є захворювання. У молодих спортсменів це як правило вроджені потовщення серцевих м'язів, порок розвитку серцевої вінцевого судини, або запалення серцевих м'язів. 13 березня стало випробуванням на смирення ще для однієї спортивної сім'ї в Україні.

Так, прес-служба донецького футбольного клубу" Шахтар " повідомила, що 13 березня 2021 року пішов з життя їх вихованець Ростислав Багдасаров.

"Шахтар" співчуває. На 28 - му році пішов з життя вихованець клубу Ростислав Багдасаров" - сказано в повідомленні.

Причини смерті колишнього гравця поки невідомі однак, у футболіста були підтверджені проблеми з серцем. Саме тому в 2017 році він був змушений повісити бутси на цвях в 24-річному віці.

Зазначимо, що Ростислав Багдасаров на початку своєї багатообіцяючої кар'єри виступав у трьох віках юнацької збірної України: U16, U17 і U18. На його рахунку 73 матчі і 22 голи в чемпіонаті ДЮФЛ, також він був капітаном команди складу U-16.

Як професіонал він дебютував у 2010 році і виступав стабільно на позиції захисника. Грав за молодіжну (U-21) команду "Шахтаря", яка в сезоні 2013/14 стала срібним призером. Цікаво, що за основний склад "гірників" він так і не виступив: футболіст отримав серйозну травму під час одного з тренувань.

Популярні новини зараз

Українці сумують: під час бойового завдання не стало українського пілота, підполковника авіації

Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт вінегрету в лаваші з додаванням квасолі

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

У 2015 році Ростислав перейшов в "Колос", де зіграв 8 зустрічей в аматорському чемпіонаті України, ставши в січні переможцем Меморіалу Макарова.

Через півроку молодий перспективний спортсмен перебрався в кам'янську "Сталь", у складі якої дебютував в українській прем'єр-Лізі (1 матч).

Свій останній сезон хавбек провів у Клубі "Колос" з Ковалівки, який тоді виступав у Першій лізі - в кампанії 2016/17 Багдасаров відіграв 17 поєдинків.

Завершити кар'єру Ростиславу довелося в 2017 році і з тих пір він жив у Києві.

Раніше "Hyser" писав про те, що у США загинув актор популярного серіалу.

Також наш портал повідомляв про те, що пам'ятний вечір Василя Ланового завершився скандалом.

Нагадаємо, що Барбара Брильська втратила дар мови через смерть Андрія Мягкова.