Продукти (на 6 порцій):
- капуста – 1 кг;
- яйця – 1 штука;
- борошно - 0,5 склянки;
- сіль - 0,5 ч. ложки (за смаком);
- олія рослинна - 2 ст. ложки.
Капусту потрібно промити, залити підсоленою холодною водою і відварити протягом 3-5 хвилин.
Далі очікуємо, поки капуста охолоне і її потрібно пропустити через м'ясорубку.
Додаємо яйце, борошно і все ретельно перемішуємо. Фарш повинен вийти густим.
Розігріваємо сковороду, наливаємо 1-2 ст. ложки олії. Обсмажте котлети, викладаючи ложкою на гарячу сковороду, змащену олією. Смажте спочатку з одного боку на середньому вогні до золотистості (1-2 хвилини).
Потім переверніть котлети і смажте з іншого боку 1-2 хвилини. Так посмажте всі котлети.
Ваша дитина зловила Миколая на гарячому? Ось як не зруйнувати свято та зберегти диво на 6 грудня
Тарас Тополя перервав мовчання: вперше розповів правду про розлучення та звернувся до Олени
Прокляття за знаком Зодіаку: таємна тріщина в характері, яка заважає вам бути щасливими
Христина Соловій повернулася після річної тиші: "Я доволі безпринципна тварюка"
Читайте також:
Багато хто не здогадувався: як швидко очистити варену картоплю від шкірки
Українців уже готують до подорожчання картоплі: коли чекати на стрибок цін
Захочеться з'їсти пару штук: як зробити ніжний банановий кекс у мікрохвильовій печі за 5 хвилин
Як швидко почистити часник, щоб не пахли руки. Прості способи
