Готувати десерти – це окремий вид насолоди. Адже кожен із них розповідається певну історію - історію кохання та пристрасті, насолоди та натхнення, радості та теплоти.
Взимку особливо часто господині люблять готувати бананові десерти. Все через простоту та доступність інгредієнтів. Про один з таких десертів читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Банан - 500 г Йогурт натуральний густий – 300 г Мед - 90 г М'ята свіжа – кілька листочків Горіхи, малина або шоколадна крихта – до смаку, для прикрасиСпосіб приготування:
Для початку слід зазначити кілька моментів. Необхідно використовувати тільки добре стиглі та солодкі банани. Мед повинен бути натуральним. Йогурт необхідний густий, можна грецьку.
Гороскоп на 2026 рік для всіх знаків Зодіаку: що несе Червоний Вогняний Кінь кожному з нас
Інтернет по 3000 грн? Українцям готують ціновий шок: ось чого насправді хоче новий закон
Не одягнеш - пошкодуєш: які кольори принесуть успіх у Новий 2026 рік, палітра для 31 грудня
"Рідкісна дичина": поляки знайшли унікальний пікап на базі "Волги" ГАЗ-21
Спочатку потрібно розігріти духовку до 200 градусів. Беремо форму для запікання, встеляємо її фольгою, кладемо туди вимиті та висушені банани та запікаємо приблизно 10 хвилин. Після закінчення часу банани слід дістати, охолодити і очистити.
У глибоку тарілку перекладаємо густий йогурт. Додаємо туди мед. Туди ж відправляємо дрібно нарізану м'яту і все перемішуємо.
Також туди додаємо очищені банани, які потрібно подрібнити ножем. Усі масу перемішуємо, для однорідності слід використовувати блендер.
Для подачі чудово піали або високі склянки. Слід десерт розкласти по піалках, і прикрасити горішками, ягодами, шоколадною крихтою та листочками м'яти.
Читайте також:
