Бутерброди на багеті - суто тренд останніх років. Абсолютно різні комбінації продуктів здатні створити диво на французькому батоні, який був випечений у найближчій булочній. І нехай від Франції у багету лише назва, смак соковитої грінки з часником, томатом, базиліком і беконом перенесе будь-кого до передмістя Монпельє.

Власне, в Україні бекон не такий поширений, як у Європі, а тому його сміливо можна замінити на тонко порізане сало з прорізом.

Крутим рецептом грінок поділився сайт smachno.ua.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Подарунки в останній момент, які не виглядають "наспіхом": як врятувати Новий рік без доставок та нервів

"Вона розбила мені серце": Макс Барських зі сцени жорстко поставив крапку в історії з Світланою Лободою

Кохання накриє з головою: п'ять знаків Зодіаку, для яких 2026 рік стане переломним

"Бувають погані календарні збіги": Зеленський заговорив про повну зміну свят в Україні

Показати ще

У приготуванні страва дуже проста, і водночас дуже вишукана. Такі грінки чудово підійдуть до сухого вина.

Для початку слід приготувати самі грінки. Для цього розігріваємо в сковороді олію, і обсмажуємо скибочки багету з кожного боку.

Готуємо заправку для грінок. Потрібно дрібно нарубати часник і змішати його з оливковою олією. Такою заправкою потрібно змастити кожну грінку з обох боків.

Далі на кожну часникову грінку кладемо кухоль помідора, солимо і перчимо його. На помідор кладемо лист базиліка, а нагору - підсмажене сало з прорізом (або бекон).

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Читайте також: