Нарізаємо цибулю кубиками, не надто дрібно та не надто крупно.
Щоб нарізати цибулю без сліз, перед чищенням потрібно покласти цибулину в холодну воду на кілька хвилин. А при чищенні цибулі періодично змочувати холодною водою і сам ніж.
Перекладаємо нарізану цибулю в сито і заливаємо окропом.
Трохи перемішуємо та залишаємо на кілька хвилин – це робиться для того, щоб із цибулі пішла зайва гіркота.
Нарізаємо зелень. У цій страві дуже підходить кріп, але можна замінити і на петрушку чи іншу зелень.
Добре все перемішуємо, щоб зелень поступово розподілилася. Висипаємо борошно, у мене звичайне, але можна використовувати і цільнозернове і кукурудзяне - теж виходить дуже смачно. Додаємо чорний мелений перець та сіль за смаком.
Невидимий ворог у холодильнику: який сир б’є по серцю сильніше за фастфуд
Олег Винник "під прицілом чеченців": втікача хочуть обміняти на цілі області України
Мобілізація в 2026 посилиться: кого не випустять із країни та чому армії терміново потрібні "не залізо, а люди"
Володимир Зеленський пояснив, що чекає на російську мову та УПЦ МП в Україні: "Це єдине, що може об’єднати всіх"
Повинна вийде маса, що нагадує фарш. Поки сковорода нагрівається, формуємо з отриманого фаршу цибулі невеликі котлети.
Тепер котлети викладаємо на сковороду та обсмажуємо на середньому вогні з двох боків. Намагайтеся робити це так, щоб котлети не розвалювалися.
