В Україну повернулися відключення світла (аварійні зокрема) через російську атаку на енергосистему 26 серпня 2024 року.

Звичайно, в таких умовах неможливо не хвилюватися і не турбуватися. Тому дуже "в тему" будуть різні поради про те, як проживатимуть такі періоди. Несподівано, своїм досвідом орьби з тривожністю поділилася Нацца Каменських. Саме її чоловік Потап, мабуть, настільки стривожений, що злиняв з України.

Український репер та продюсер Потап, фото: youtube.com

Українська співачка Настя Каменських у своєму новому повідомленні в Instagram розповіла, як підтримує свій емоційний стан у найскладніші періоди. Вона поділилася кількома порадами, які допомагають їй справлятися з тривогою.

Настя рекомендує робити прості вправи дихання повільно вдихати на 4 секунди, затримувати дихання на 4 секунди, а потім повільно видихати на 6 секунд. Це допомагає розслабитися та зосередитися на диханні.

Також Каменських радить звертати увагу на речі, які можна контролювати. Наприклад, для неї це приготування їжі або зайняття вокалом. Що допомагає їй відволіктися від негативних думок.

Популярні новини зараз

Це як "Пісня про Червоний Ніл": який знак вам відповідає згідно з давньоєгипетською астрологією

Потап закордоном похваливася новим життям в обіймах зірки "Відчайдушні домогосподарки": "Попереду чудові часи"

Це критично для нас: Кирило Буданов розповів про військову допомогу для рф, яка загрожує Україні

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Настя Каменських

Співачка наголосила на важливості підтримки рідних та друзів у важкі моменти. На її думку, це допомагає знизити рівень тривожності та відчути себе захищеним. Навіть коротка прогулянка на свіжому повітрі чи заняття спортом можуть значно покращити настрій та знизити напругу.

Настя радить бути в курсі подій, але не перевантажувати себе новинами. Вона встановила собі межу перегляд новин, щоб зберегти емоційний баланс.

Читайте також:

Настя Каменських раптово "вийшла з тіні": як зараз виглядає співачка "Elefante" .

"Вона все знала і грала за його правилами": блогер розповів деталі розлучення Каменських і Потапа, що готується.