Багатьом людям завжди не вистачає грошей, скільки би вони не заробляли. А також буває таке,Тщо в нас є якась пристрасть, на яку ми витрачаємо велику частку від нашої зарплатні.

І це не завжди якась погана пристрасть типу алкоголю чи заборонених речовин. Про свою розповіла співачка і головна героїня другого сезона шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч. Артистка мала пристрасть, на яку раніше витрачала всі гонорари.

Злата Огневич, фото: youtube.com

Виявляється, в жінки існував певний страх і на його подолання вона витрачала чимало грошових коштів.

Нещодавно артистка мала розмову із ведучим Олексієм Сухановим і розповіла йому деякі подробиці зі свого особистого життя. Зокрема, жінка розсекретила, що й досі залишається самотньою та вільною. В реальному житті співачку оточує багато різних чоловіків, але зустріти того самого їй поки що не вдалося. Наразі Огнєвіч регулярно ходить на побачення із залицяльниками. В пріоритеті для артистки – побудова міцної родини.

Саме тому Злата під час знайомств намагається дізнатися в представників протилежної статі – чи готові вони до створення родини. Але таке питання дуже лякає багатьох чоловіків. Вони бояться відповідальності і тому уникають серйозних стосунків.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Показати ще

Злата Огневич. Фото: скріншот YouTube

На відміну від чоловіків, сама Злата Огнєвіч свого часу була гіпервідповідальною до свого здоровʼя та зовнішності. Зокрема, на доглядові засоби та косметологічні процедури зірка витрачала левову частку своїх гонорарів. В житті Огнєвіч був певний період, коли вона гналася за молодістю та намагалась уповільнити власне старіння. Через це співачка практично не виходила з кабінетів косметологів.

Задля того, щоб на обличчі не зʼявилися ранні зморшки – Злата готова була днювати та ночувати у косметологів. Мезотерапія та інші процедури краси коштували їй великих грошей.

Настав момент, коли артистка просто перегоріла і втомилася боротися з матінкою-природою. Зараз жінка продовжує відвідувати косметолога, але все – в межах графіку. Тепер Огнєвіч зʼявляється в цього фахівця не частіше, аніж 1-2 рази на рік. Усі комплекси з приводу віку в Злати Огнєвіч розвіялися.

Читайте також:

Батько Злати Огнєвіч розповів, як оперує українських воїнів на фронті: "Це молоді хлопці..."

Справжня пастка: Злата Огнєвіч розповіла, як застрягла у ліфті під час повітряної тривоги.