Психологи кажуть, що страх, тривога та занепокоєння – це нормальна реакція на війну. І справді, ось уже 250 днів українцям щодня доводиться пристосовуватися до нових умов життя та нових викликів Росії. Не дивно, що така напруга витримує не кожен.

За даними МОЗ, понад 90% українців через війну мають хоч один симптом посттравматичного стресового розладу. Як виявилося, українська співачка Оля Цибульська теж потрапила до їхнього числа.

Так, у рамках проекту "Моя сила" співачка розповіла, що намагаючись допомогти іншим українцям, вона перестала дбати про особистий психологічний стан. І справді, Ольга Цибульська зазнала сильного стресу через окупацію батьків в Ірпені, народження племінника в підвалі та смерті друзів на передовій.

З цієї причини їй навіть довелося пролежати цілий місяць під крапельницею через різке погіршення здоров'я.

Так, влітку цього року чотири дні поспіль Оля Цибульська не вставала з ліжка та сильно захворіла. Виявилося, що причиною несподіваного захворювання стали постійні переживання та зациклювання на російському цинічному вторгненні.

"Це відео я записувала в липні і ще не знала, що пролежу під крапельницями місяць. І не знала, чому я раптово захворіла. Я дісталася сама собі, коли постійно намагалася вдавати, що в мене все добре. Категорично забороняла собі погані думки і втрачала себе справжню десь між трьома точками після фрази "Я маю бути сильною для..." Організм просто сказав "так, стоп", і я загриміла під крапельницю на місяць, - розповіла Оля Цибульська.

Популярні новини зараз

Любовний гороскоп на жовтень: хто "потоне" в пристрасті, а хто литиме сльози самотньою осінню

Найкорисніші каші, які швидко відновлять печінку: обов'язково додайте до раціону

Снігопади, зливи та ранні морози? Аномальна погода у жовтні здивує українців

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Співачка додала, що дуже важливо, щоб кожен українець ретельно стежив за своїм психічним здоров'ям та, за потреби, звертався за допомогою до кваліфікованих фахівців.

"Де не стоятимемо - вистоємо. Бережи себе заради майбутнього всієї країни", - написала артистка.

Читайте також:

"Це підстава": учасниця нового "Холостяка" розкрила правду про проект

На найбільшому російському сайті вже продають військову техніку та екіпірування мобілізованих. Фото

Жданов поділився поганими новинами: українцям доведеться воювати самим