Одна з найяскравіших і багатогранних представниць сучасної української естради Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками одкровенням. Незважаючи на те, що зірка давно і міцно увійшла в список головних хітмейкерів країни, час від часу її мучать сумніви і комплекси.

Знаменитість пояснила, що практично щодня вона ставить перед собою завдання і долає труднощі. І часом їй дається це дуже непросто, але здаватися вона не збирається.

"Я кожен день борюся зі своїми внутрішніми страхами і невпевненістю, щоб бути сміливіше. З вами в своїх постах, наприклад. У якийсь момент дозволила собі не намагатися бути ідеальною «хорошою дівчинкою», адже це так нерозумно» - зазначила дружина Володимира Дантеса.

Також знаменитість пояснила, що зважилася на нове татуювання і зробила її в дуже цікавому місці. За словами Наді Дорофєєвої, цей натільний малюнок став нагадуванням про те, що вона яскрава особистість, наповнена різними почуттями. А також символ того, що вона воліє бути самою собою і не бажає підлаштовуватися під кого-небудь.

Тату артистка зробила під коліном і зашифрувала в ній напис: "raznotsvetnaya".

У коментарях до публікації вокалістки фоловери обсипали її компліментами і привітали з "обновкою". Але не обійшлося і без зауважень про те, що вона надто худа, а також про незручність місця, на якому зроблена тату:

Популярні новини зараз

Що потрібно зробити, якщо ви пересолили блюдо: поради, які допоможуть все виправити

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Їх розхоплюватимуть прямо зі сковорідки: рецепт котлет із курячих сердець та картоплі

Дуже серйозна сума: українцям розповіли, як отримати 10 тисяч соцдопомог.

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Злата Огневич звернулася за допомогою до Зеленського через багаторічні переслідування.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль з'явилася на публіці в сукні за 50 тисяч гривень.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару показала ефектні кадри, зроблені під час нової фотосесії.