Леся Никитюк звичайно та ще інтриганка і гумористка. Всі, хто давно спостерігає за епатажною телеведучою вже звикли, що від Леді Ле можна чекати всього чого завгодно: смішні неоднозначні фото – запросто, незвичайні деталі та історії – легко. Але саме за ці певні характерні риси Лесю Нікітюк так сильно люблять і захоплюються.

Вже практично тиждень ведуча відпочиває в Італії. Зараз же зірка перебуває у Венеції - в одному з найбільш романічних місць на планеті. Тому кожне нове фото телеведучої звідти викликає величезний ажіотаж, адже маленька Венеція – це велика мрія кожної дівчинки, дівчини, жінки.

І ось нещодавно Нікітюк опублікувала в мережі Instagram фото з номера готелю, в якому засвітила інтригуючу деталь. Перш за все варто відзначити, що сама ведуча одягла маленьке чорне плаття з шикарним вирізом, і кольє. До слова, в одному з попередніх відео Нікітюк приміряла дороге кольє від BVLGARI, але судячи з усього, так і не купила його.

Популярні новини зараз

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Сіль, ножі і не тільки: які прикмети говорять про те, що до хати постукає біда

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Але не кольє стало причиною колючих коментарів шанувальників. На задньому фото у Нікітюк не застелене ліжко, і багато хто побачив в купці ковдр чоловічий образ. Багато також відзначили шикарний вигляд знаменитості, про що тут же повідомили публічно.

Раніше портал Hyser повідомляв, що співачка Лариса Доліна дуже хоче потрапити на кладовище.

Також, співачка Тіна Кароль показала стрункі ніжки.

Нагадуємо, що зірка "МастеШефа" розповіла, що не проти стати новою "Холостячкою".