У суботу, 6 березня, своє 52-річчя святкує співачка Тетяна Буланова. Колеги і друзі артистки в соціальних мережах вітають її з днем народження.

Одним з перших співачку з днем народження привітав радянський і російський співак, заслужений артист Росії і просто близький друг Тетяни - Сергій Рогожин.

"Дорога Танечка, я не знаю жодної людини, яка тебе б не любила. Тебе люблять всі і Сергій теж", - написав він.

Більш красномовним виявився близький друг артистки, радянський і російський співак, композитор Сергій Пєнкін. Він теж через ФАН привітав колегу по сцені зі святом.

"Тетяна-це чудова жінка. У мене навіть немає таких слів, щоб описати її. Розумієте, вона за будь — яких обставин залишається людиною — ніжною, теплою, доброю", - поділився побажаннями артист.

А ось голова Соціалістичної партії" Справедлива Росія - за правду " Сергій Миронов відзначив неабиякий талант Тетяни Буланової, її виконавську майстерність, цілеспрямованість, працьовитість і, звичайно ж, відданість музичному мистецтву.

Популярні новини зараз

Прийде платити за борги родичів, яких уже немає: що вигадали депутати

Що потрібно зробити, якщо ви пересолили блюдо: поради, які допоможуть все виправити

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Показати ще

"Тетяна Буланова володіє не тільки чудовим голосом, який зачаровує своїми неповторними фарбами, проникає глибоко в душу, зачіпаючи найтонші її струни, але і яскравим артистичним даром. Публіка завжди співпереживає її героїням-жінкам з різними, часом непростими долями – - написав Сергій Миронов.

Він побажав співачці доброго здоров'я, благополуччя і сімейного щастя.

До слова, відзначати своє свято Тетяна Буланова збирається в Петербурзі о 19: 00 на" Тінькофф арені " (Приморський проспект, 80), де відбудеться її концерт для відданих шанувальників. У цей вечір зі сцени прозвучать кращі твори з репертуару співачки за 30 років творчої діяльності, крім того очікуються сюрпризи і зіркові гості.

Відзначимо, що крім виступів на сцені, Тетяна Буланова постійно з'являється в якості ведучої на телебаченні, а в 2019 році на одному з телеканалів навіть вийшов цілий серіал присвячений співачці.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тетяна Буланова спровокувала чутки про небезпечне захворювання через знімок в Косинці.

Також "Hyser" повідомляв, що Тетяна Буланова віддалася плотським утіхам з невідомим чоловіком, який успішно "пришвартувався" ззаду.

Нагадаємо, що постаріла Тетяна Буланова схудла і стала " маленькою бабусею".