Тіна Кароль зачарувала фанатів красою у відвертій сукні

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль вміє дивувати шанувальників відвертими фотосесіями в самих неймовірних нарядах. Так, цього разу співачка вразила фанатів витонченими формами у відвертій сукні. Відповідні знімки опубліковані на сторінці артистки в соцмережі instagram.
Для нової фотосесії Тіна Кароль вибрала вельми сміливий наряд. Знаменитість позує в екстравагантній сукні чорного кольору з відкритою спиною. Наряд здебільшого прикриває тільки груди виконавиці, тому легко розглянути, що під сукнею зірки немає бюстгальтера. Легкий мейкап і акуратно укладене волосся надали знімку ще більшої пікантності.
"Це - черговий скандал", - підписала знімок Тіна Кароль.
Шанувальники як завжди тепло зустріли нові знімки співачки і залишили в коментарях ціле море компліментів.
"ВАУУУУ", "Найпрекрасніша", "Дівчино, ви що робите з нами то???? Аааа? Скандал так скандал", "Гасіть", "Ідеальна", "Богиня", "Вкраду", "Це вогонь", "Ваааай, яке плаття", "Спасибі, я розтанула", "Гаряче", - написали користувачі Мережі.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Варто відзначити, що співачці 36 років, але на всіх знімках вона виглядає як мінімум на пару років молодше і дивує своєю стрункістю. Сама знаменитість неодноразово акцентувала, що секрет її досягнень це титанічна праця. Дивлячись на знімки з нової фотосесії можна припустити, що Тіна Кароль в перерві між виступами і роботою над новими треками, активно займається спортом і дотримується строгих дієт.
Раніше портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Оля Полякова спробувала себе в ролі перукаря. Знаменитість кардинально змінила колір волосся своєї старшої дочки Марії.
Також портал Hyser писав про те, що Настя Каменських показала як проходить її ранок.
Крім того портал Hyser писав, що зірка серіалу "Свати" Тетяна Кравченко стривожила шанувальників зовнішнім виглядом.