Чоловік у Таїланді пережив жахливе випробування, коли великий пітон вкусив його за яєчка, коли він користувався туалетом, залишивши кімнату забризканою кров'ю. Про це повідомляє "dailymail".

Інцидент стався, коли Танат Тангтеванон сів на свій унітаз і відчув гострий біль у паху. На свій жах, він виявив, що 12-й пітон ховався у вигині унітазу.

Пітон в унітазі

Чоловік швидко витягнув змію і в паніці використав туалетний йоржик, щоб кілька разів ударити пітона, поки той не відпустив свою хватку.

«Я відчув, як щось кусає мене за я*ця. Це було дуже боляче, тому я засунув руки до унітазу, щоб подивитися, що трапилося. Я був у шоці. Я швидко підвівся і висмикнув його. Я відчув біль, дуже сильний біль і кров була всюди, але ще більше я був шокований тим, що знайшов пітона в туалеті».

Пітон в унітазі

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Потім він помчав до лікарні, де йому зробили щеплення від стовбняка. На щастя, укус був недостатньо глибоким, щоб знадобилося накладання швів, і лікарі запевнили його, що його рана загоїться за кілька тижнів.

Пітон в унітазі

Розмірковуючи про інцидент, Танат висловив полегшення від того, що змія не була отруйною, зазначивши, що укус кобри міг бути смертельним. Однак, травматичний досвід зробив його обережним, і тепер він ретельно перевіряє свій туалет, перш ніж скористатися ним.

Танат Тангтеванон

«Мої я*чки тепер у безпеці. Мені пощастило, що то була не отруйна змія. Кобра вбила б мене. Але з того часу я більше не користувався цим туалетом», - сказав він.

Читайте також:

Складається втричі: перший у світі смартфон-гармошка вийде вже у вересні

Найгучніше розлучення десятиліть: Дженніфер Лопес кидає Бена Аффлека – розкрито дату розриву