Про російського дизайнера Лебедєва говорять, що людина вона неосудна, абсолютно розлючена із завищеною самоцінкою і невитраченими комплексами. І такій поведінці є логічне пояснення – російський дизайнер, блогер та мандрівник Артемій Лебедєв є сином журналістки та телеведучої Фекли Толстої – праправнучки письменника Льва Миколайовича Толстого. Днями він видав марення про Одесу і одразу отримав "відповідь".

Так, відомий російський дизайнер Артемій Лебедєв дав велике інтерв'ю Юрію Дудю, в якому заявив, що хоч він і гуманіст, але при цьому не проти окупації Одеси "життям чужих дітей". Ще б пак, Лебедєв ще з 2014 року підтримує напад Росії на Україну та окупацію територій, проте при цьому він не бажає, щоб воювали його діти.

А причина такого бажання надзвичайно "важлива". Просто фанату Путіна подобається одеський ресторан "Дача" Сави Лібкіна і він мріє літати туди на "Аерофлоті" прямо з Москви.

"Я хочу мати можливість на прямому рейсі аерофлоту "Москва-Одеса" літати туди і в ресторані "Дача" у Сави Лібкіна жерти. Мені це подобається. Люблю це місто та дівки там гарні. І завжди це працювало, але потім це чомусь стало неможливим", - заявив одіозний дизайнер.

До слова, що під час розмови навколо Лебедєва постійно літала гнойова муха, яка в результаті сіла йому на обличчя, обравши найкраще місце у всій студії.

Український ресторатор Лібкін на маразм Лебедєва відреагував дуже різко, оскільки був приголомшений таким нахабством пропагандиста. Він записав відповідь, зазначивши, що він вільно говорить українською, але для Лебедєва відповідь записав російською, щоб йому було зрозуміло. І окремо зазначив, що зазвичай він не свариться, але тут не зміг стриматися.

Ресторатор порадив прихильнику Кремля назавжди забути про Одесу.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

"Моя позиція і одночасно позиція всіх одеситів у цьому короткому відео. Зазвичай я вільно спілкуюся українською, але цьому п*дар*су Артемію Лебедєву відповім російською, щоб йому було точно зрозуміло. Артемію, просто йди на х*й. Одесу тобі не бачити, чи ти будеш з блакитним чубчиком або з жовтим, чи з помаранчевим. Сиди в Москві, смокчи московський х*й у Путіна і все. Це все, що тобі лишилося. Крапка", - підкреслив Сава.

Зазначимо, що Артемій Лебедєв постійно розповсюджує фейки про війну та вихваляє політику Кремля, тому у вересні 2022 року його було внесено до списку санкцій РНБО за антиукраїнську діяльність. Також СБУ висунула пропагандисту підозру за фактом виправдання збройної агресії РФ.

Читайте також:

А ось це вже серйозно: Трамп запропонує Путіну забратися з України – що відомо про новий план

Росіяни виють, Путін мовчить: у Росії різко перестали працювати банкомати, найпотужніша атака на банки

На Путіна чекає "холодна помста": зламалися відразу дві машини, які він особисто подарував Кім Чен Ину