У минулі часи відпустка в Євпаторії була справжнім святом. Ще б пак, приємний клімат, чисі піщані пляжі, плавний вхід у воду - все це забезпечувало найкращий відпочинок з дітьми до окупації. А ось зараз на пляжах у Євпаторії "не проштовхнутися".

У тимчасово окупованому Криму майже порожні пляжі курортної Євпаторії. Порівняно з ажіотажем, яке було до захоплення півострова, можна сказати, що відпочиваючих там просто немає.

Сюди вже навіть не їдуть ті запеклі та небагаті росіяни, для яких відпочинок у Краснодарському краї недоступний через високі ціни на житло та харчування. А в Криму через війну, прильоти ціни на житло порівняно низькі. Наприклад, спалах на євпаторійському полігоні відбувається вже вдруге за два тижні.

Відео, як у розпал туристичного сезону-2024 виглядають пляжі Євпаторії, було опубліковано у паблиці "Кримський вітер". На кадрах видно, що на пляжі відпочиває незначна кількість людей.

"На пляжі навіть рушник нікуди покласти, а щоб зайти у воду, доводиться боком протискуватись. Бо все йде за планом. Просто план такий", - із сарказмом йдеться в описі під відео.

Популярні новини зараз

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Крім того, ті нечисленні туристи, які все ж таки ризикнули приїхати до Євпаторії, відзначають недоглянутість пляжів і гори сміття в місцях відпочинку.

До речі, після того, як 16 липня 2024 року на Ростовській АЕС сталася серйозна аварія, жителі Ялти, Алушти, Алупки, Сімеїзу, Судака, Керчі, Сімферополя, Севастополя залишилися на кілька днів без світла, а по всій території півострова було оголошено віяло. .

Також у деяких кримських містах – Алушта, Севастополь – навіть не було газу, люди не могли приготувати їжу. Незважаючи на запевнення кримських "чиновників", що всі кафе та ресторани забезпечені генераторами, частина громадського харчування закрилася.

Варто також зазначити, що так званий "міністр курортів та туризму Криму" Вадим Волченков нещодавно на федеральній селекторній нараді окупантів назвав туристичний сезон 2024 на півострові "не простим, але цікавим". Він, зокрема, пояснив це проблемами з безпекою та готовністю курортної інфраструктури до прийому туристів.

Читайте також:

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський заявив, що відвоювати Крим реально

Мирні переговори України та Росії: Кулеба зробив дуже важливу заяву в Китаї

Путинський флот біжить із Криму: вже вивели останній сторожовий корабель