Італійські кухарі розкрили кілька чудових порад, як покращити смак макаронів під час приготування.
Сіль.
Вона необхідна для смаку та текстури, додайте близько 1 столової ложки солі на кожні 4 літри води. Це допомагає пасті зберігати форму та посилює її смак.
Оливкова олія.
Столова ложка може допомогти запобігти злипанню та надає приємного аромату.
Лавровий лист .
Огірки будуть плодоносити так, що ви втомитеся збирати врожай, просто підгодуйте цим чудо-засобом
Зробіть цей манікюр вже у грудні: які кольори принесуть успіх із грошима
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"
Додавання 1 або 2 лаврових листів у воду для приготування надає страві тонкого ароматного смаку.
Часник.
Декілька неочищених зубчиків можна додати у воду для легкого часникового аромату. Видаліть їх після приготування.
Бульйон.
Використання овочевого або курячого бульйону замість води надасть макаронам більш насиченого смаку.
Сушені трави.
Додайте орегано, базилік або чебрець, щоб був особливий аромат, який доповнює більшість соусів для пасти.
Перець.
Декілька горошин чорного або запашного перцю можуть надати нотку гостроти, не перебиваючи смак пасти.
Читайте також:
Робіть запаси, поки не пізно: народ попередили про продуктову кризу
Так любили наші діди: рецепт божественних квашених помідорів ніби з бочки