Багато людей вірять, що демони чи нечисті духи можуть викликати у людини кошмари, а це залишити неприємний слід на весь день, викликаючи тривогу та страх. Але існують перевірені методи та ритуали, які допоможуть запобігти поганому сну.

Багато культурах погані сни - це просто випадкові думки уві сні, а ознаки духовної війни. Послідовники Ісуса Христа дуже часто інтерпретують ці сни як спокуси диявола, подібні до того, як сатана спокушав Ісуса в Євангелії від Матвія 4:10.

Саме тому українці найчастіше шукають умиротворення у молитві, вірячи в силу Писання, яке спрямує їхні підсвідомі думки до задоволення і дарує спокій.

Ранкові молитви для захисту від поганих снів

Молитва про Божий захист

Ця молитва шукає захисту у Бога, який нагадує нам, що ми в безпеці під Його покровом:

Популярні новини зараз

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

"Небесний Батьку, я перебуваю в Твоєму притулку і відпочиваю в Твоїй тіні. Я скасовую кожен поганий сон і заявляю, що він не має наді мною влади. Захист мене в цей день і наповни моє серце світом. В ім'я Ісуса я молюся. Амінь" .

Молитва за мир

Ця молитва закликає світ Ісуса в наші серця, розсіюючи страх і неспокій, викликаний поганими снами:

"Господи Ісусе, дякую Тобі за Твій світ. Я скасовую всі погані сни і приймаю світ, який Ти мені дав. Нехай моє серце не буде стурбоване або залякане. Направ мене сьогодні Своєю присутністю. Амінь".

Молитва про силу

Ця молитва закликає Бога дати нам силу подолати якісь тривалі наслідки поганих снів і зустріти новий день з упевненістю:

"Господи, я скасовую всі погані сни і прошу Твоєї сили подолати якісь негативні почуття, які вони могли викликати. Дай мені сили зустріти цей день з мужністю і впевненістю, знаючи, що Ти зі мною. В ім'я Ісуса я молюся. Амінь" .

Молитва про звільнення

Ця молитва просить про позбавлення страху та занепокоєння, яке може принести погані сни.

"Небесний Батьку, я шукаю Тебе цього ранку і прошу про звільнення від всякого страху або занепокоєння, викликаного поганими снами. Скажи їхній вплив на мій розум і серце і наповни мене Твоїм миром і впевненістю. В ім'я Ісуса я молюся. Амінь".

Молитва про присутність Бога

Ця молитва спрямована на те, щоб Його присутність зміцнювала та підтримувала нас протягом дня.

"Господи, я скасовую всі погані сни і вибираю дивитися на Тебе. З Тобою направо я не похитнуся. Нехай Твоя присутність буде зі мною сьогодні, даючи силу і стійкість. В ім'я Ісуса я молюся. Амінь".

А ще щоб поганий сон не справдився, віруючі часто читають 90-й псалом Давида - "Живий у допомозі Вишнього" або молитву "праведному Йосипу Прекрасному".

До речі, "Отче наш" вважається універсальною та найсильнішою молитвою, її читають тричі.

Вечірня молитва для захисту від поганих снів

До речі, гарною профілактикою від поганих сновидінь і безсоння буде вечірня молитва на майбутній сон.

Щовечора молячись Всевишньому віруючий заспокоїть свою нервову систему, подарує світлі думки та легкі сновидіння. Завдяки захисній молитві від поганих снів з часом кошмари зникають, повертається повноцінний відпочинок, і, як наслідок, підвищується життєвий тонус і працездатність.

Так, на ніч дивлячись, рекомендується тричі читати молитву в ім'я Святої Трійці.

Текст молитви Пресвятої Трійці

"Пресвята Трійці, помилуй нас; Господи, очисти гріхи наші; Владико, прости беззаконня наша; Святий, відвідай і зціли немочі наша, за ім'ям Твоїм. Святий Боже, Святий Міцний, Святий Безсмертний, помилуй нас."

Читайте також:

Віщі сни на Великдень: у який день вони відбуваються і як їх тлумачити

Путін схопиться за серце: росіяни перекривають вулиці через надзвичайні відключення світла - карма працює

Вирішив підпалити церкву у Страсну п'ятницю: скандал у Львові із мешканцем Закарпаття. Такого ще не було