Більшість українців у літньо-осінній період поспішають зробити консервацію, щоб узимку можна було поласувати літнім урожаєм. Ось тільки, щоб не витратити час і не зіпсувати продукти, слід дотримуватися правильної послідовності приготування, а також вибрати високоякісні кришки для консервування.
"Перевірити" кришку можна ватним диском, змоченим в ацетоні. Якщо потерти внутрішню поверхню кришки і залишиться жовтий або зелений слід, значить кришка вступатиме в реакцію з вмістом банки, поступово отруюючи його.
Не використовуйте такі кришки багато разів і не купуйте жерстяні кришки "про запас" - термін зберігання таких кришок всього 3 роки.
Читайте також:
До старого рецепту з яйцями більше не повернетеся: 2 нових рецепти крабового салату, які підкорюють Україну
Зірки шепочуть про гроші: які знаки Зодіаку можуть зірвати фінансовий куш у найближчі тижні
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
Українці отримають компенсацію за завищені платіжки за комунальні послуги
Цей секрет вас точно здивує: як правильно варити молоду картоплю, щоб вона була незрівнянною