Відомий продюсер і музикант Потап, він же Олексій Потапенко, показав свою дружину Настю Каменських у всій красі в соцмережах.

Справа в тому, що Каменських, широко відома під своїм сценічним псевдонімом NK, вчора, 4 травня, відзначила своє 34-річчя. У зв'язку з тим, що не так давно артистка повернулася з Мексики, де провела кілька місяців, з нагоди свого Дня Народження Настя влаштувала домашнє тематичне застілля.

Настя Каменських засвітила зрощені брови на вечірці, фото: Instagram.com/realpotap

Таким чином, провести свято зірка вирішила у дворі свого маєтку під Києвом в компанії найближчих і рідних людей. Відомо, що на її Дні Народженні були присутні чоловік Потап, мама Лідія, подруга і екс-дружина позитиву Ганна Андрійчук та інші. Сама Каменських на святі постала в образі художниці Фріди Кало.

Судячи з усього, Насті Каменських наскільки сподобався відпочинок в Мексиці, що і святкування вона вирішила зробити тематичним. Потап поділився відео з Дня Народження дружини, засвітивши деяких гостей і зовнішній вигляд Каменських.


Власне і Настя Каменських не упустила шанс похвалитися своїм екстравагантним образом на своїй сторінці в Instagram. Так мовити, щоб фанати змогли пильніше його розгледіти.

Перед камерою зірка позує в чорній пишній сукні зі шкіряним корсетом, яку доповнила масивними золотими сережками. Свої коси Настя заплела і прикрасила зачіску квітами. На обличчі вона зробила зухвалий макіяж, але потрібно визнати, він прекрасно вписався в образ.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських зняла постільні ласки з Потапом для реаліті-шоу.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських продемонструвала на новому фото аж надто глибокий розріз на спідниці.

Нагадуємо, що користувачі розкритикували відпочинок Насті Каменських.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще