Англійський фізик-теоретик, космолог і астрофізик Стівен Хокінг був одним з найвпливовіших вчених, який більшу частину свого життя вивчав космологію.

Велику кількість часу він присвятив вивченню кінця світу і залишив деякі передбачення.

Вчений, який помер у 2018 році, передбачав кілька варіантів кінця світу. В одній з написаних ним статей Хокінг стверджував, що одного разу Всесвіт просто згасне. Зірки загаснуть і стануть камінням. Експерт був упевнений, що людству необхідно шукати інші планети, щоб переселитися туди до того, як Сонце згасне.

Також фізик не виключав, що людство зітре з лиця землі ядерна війна. Він завжди говорив, що потужна ядерна зброя становить велику небезпеку для людей, адже на сьогоднішній день у світі існує така кількість зброї, яка цілком зможе знищити все живе.

Стівен Хокінг також допускав, що людство може знищити смертельний вірус. Письменник завжди говорив, що хвороботворні мікроорганізми стрімко поширюються по планеті, розвиваються і пристосовуються до нових умов. У зв'язку з цим на патогени незабаром не буде діяти жодна вакцина.

Не виключив космолог, що люди вимруть через штучно вирощені бактерії.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Показати ще

І ось через три роки після смерті великого розуму людство зіткнулося з небезпечним вірусом - коронавірусом. Статистика смертей від ковіда лякає, але найголовніше те, що фахівцям ще доведеться вивчати його не один рік для розуміння принципу дії вірусу і його стрімкої мутації.

Частина вчених впевнена, що вірус був створений штучно. Інша ж частина вважає, що вірус передався від кажанів, які можна було зустріти на кожному куточку китайських ринків. Саме з китайського міста Ухань і взяв свій початок небезпечний COVID-19 в кінці 2019 року.

Раніше Hyser писав про те, що Степанов розповів, що пік третьої хвилі коронавірусної інфекції пройдено.

Також Hyser повідомляв, що київський мер розповів про наслідки ковіда.

Нагадаємо, що МОЗ склало список тих, кому заборонено вакцинуватися.