З народним депутатом від "Слуги народу" Миколою Тищенком стався невеликий конфуз.

Справа в тому, що нардепи, які не так давно хвалилися тим, що вилетіли з Києва на "першому за 15 років" літаку в Ужгород, раптово приземлилися у Львові. Відповідною інформацією з цього приводу поділився Микола Тищенко, пояснивши, що всьому виною стали погодні умови. До слова, напередодні в області було оголошено штормове попередження, пише "КР.UA".


Примітно, що Тищенко і його колеги зі "Слуги народу" в Закарпатській області Михайло Лаба і Анатолій Костюх вилетіли в Ужгород з "Борисполя", де перед відправленням влаштували справжню фотосесію в аеропорту. Однак їх плану не вдалося збутися і вони приземлилися не там, де планували.

У зв'язку з виниклими погодними умовами, в Ужгород зі Львова народні депутати змушені були добиратися вже на авто по трасі Київ-Чоп. Варто відзначити, що Тищенко планує в майбутньому відновити в Ужгороді дитячу залізницю, яка півтора року стояла без діла.


До слова, регулярні рейси між Києвом і Ужгородом запустять з червня, а здійснювати їх буде авіакомпанія WIND ROSE. Таким чином, перший авіарейс по цьому маршруту після десятирічної перерви українська авіакомпанія виконає 1 червня.

За словами Тищенка, відновлення регулярних авіарейсів на Закарпатті є ще одним величезним кроком на шляху реалізації проекту "Подорожуй Україною". Також нардеп хоче з часом побудувати новий аеропорт в Ужгороді.

Раніше "Hyser" писав про те, що депутат у Раді нишком намагався роздягнути свою колегу, і це потрапило на камеру.

Також наш портал повідомляв, що "слуги народу" здивували своїми планами на підвищення прожиткового мінімуму, але є нюанси.

Нагадуємо, що центральний проспект столиці хочуть перейменувати на честь скандального депутата-"вченого".