Популярна 51-річна українська співачка Ірина Білик прийняла не просте для себе рішення - вона розлучається зі своїм п'ятим чоловіком, російським продюсером, художником і фотографом Асланом Ахмадовим.

Таке визнання артистка зробила на шоу "Мій секрет" з Машею Єфросиніною. За словами співачки, саме вона стала ініціатором розлучення.

Як зізналася Ірина Білик, після того, як з роками їхній шлюб перетворився на умовний, вона вирішила, що немає сенсу продовжувати стосунки.

"Все одно доведеться це колись розповісти. Ми з Асланом розлучаємося ... Ну, а що робити? Аслан не приїжджав до нас. Хоча і я його люблю, і він мене любить", — розповіла Ірина Білик.

Довгий час співачка жила з маленьким сином Табризом одна в Україні, а чоловік залишався в Росії й до сім'ї не приїжджав.

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

"Ми жили (разом) періодами. Ми намагалися... потім він поїхав, а приїхав, коли ми думали про сина...", — згадує Ірина Білик.

Надалі парі знову довелося провести чимало часу в розлуці. В цілому Білик характеризує свого чоловіка як людину не від світу цього - "космічного прибульця".

Як відомо, пара оголосила про свій шлюб у 2016 році, хоча офіційно одружилися у 2013. У 2015 у пари народився син. У Білик і Ахмадова є син Табриз (народжений сурогатною матір'ю).

Зазначимо, в Ірини Білик також є старший син 21-річний Гліб Оверчук від першого офіційного чоловіка Андрія Оверчука. Хрещеним хлопчика став Юрій Нікітін, перший не офіційний чоловік співачки.

Другим чоловіком, з яким Ірина Білик жила в цивільному шлюбі, був харизматичний і епатажний хореограф Дмитро Коляденко. До слова, вони досі підтримують теплі дружні стосунки.

Після в Ірини Білик зав'язався роман з партнером по сцені в програмі "Танці з зірками" Дмитром Дікусаром. Закохані уклали шлюб в Ріо-де-Жанейро. Шлюб тривав 3 роки.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ірина Білик показала себе в траурному вбранні та на електро-візку.

Також наш портал повідомляв, Ірина Білик зізналася в непристойній пропозиції.

Нагадуємо, Ірина Білик повністю перевтілилася заради нової фотосесії.