Володимир Путін нагородив Володимира Жириновського орденом "За заслуги перед Вітчизною" I ступеня

Відомий різкими висловлюваннями на адресу України російський політик і лідер фракції ЛДПР Володимир Жириновський отримав від глави РФ Володимира Путіна орден "За заслуги перед Вітчизною" I ступеня. Про це свідчить відповідний указ на сайті Кремля.

Указ про нагородження одіозного політика був підписаний президентом Росії 25 квітня. В цей же день Володимиру Жириновському виповнюється 75 років, тому можна припустити, що це якийсь подарунок від глави Кремля. При цьому наголошується, що Путін нагородив його орденом "За великий внесок у зміцнення російської державності, розвиток парламентаризму і активну законотворчу діяльність".

До слова, за інформацією російських ЗМІ це не перша нагорода Володимира Жириновського. Раніше лідер ЛДПР вже отримував ордени "За заслуги перед Вітчизною" IV, III і II ступенів (в 2006, 2011, 2016 роках відповідно).

Варто відзначити, що Володимир Жириновський відомий своїми різкими висловлюваннями і погрозами на адресу української держави. Так, напередодні політик запропонував перекрити течію Дніпра, якщо Україна не погодиться забезпечити повноцінне водопостачання окупованому Криму. Жириновський заявив вирішити проблему з водою для кримчан можна легко і швидко за рахунок загроз Україні. А саме він запропонував побудувати дамбу в Смоленській області біля витоків Дніпра. Політик підкреслив, що перекривати течію річки може і не знадобиться, оскільки українській владі буде достатньо і однієї загрози, щоб почати подавати воду на окупований півострів.

Раніше портал Hyser повідомляв, що президент Росії Володимир Путін покликав главу України Володимира Зеленського на переговори до Москви.

Також наш портал інформував, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зробив заяву щодо повномасштабного наступу Росії на Україну.

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прокоментував відведення російських військ і техніки від українського кордону.