Зіткнувшись із проблемою замерзлих дверей автомобіля, подумайте про профілактичні заходи, щоб уникнути незручностей узимку.

Ефективним рішенням може стати нанесення на гумові ущільнювачі штучного вазеліну або моторного масла. Якщо свіже масло недоступне, можна використовувати існуюче моторне мастило, хоч і з менш приємним запахом.

Щоб запобігти замерзанню превентивно, після паркування протріть всі гумові ущільнювачі сухою ганчіркою. Нанесіть шар масла або вазеліну за допомогою іншої ганчірки і дайте йому трохи подіяти.

Перш ніж зачиняти дверцята, видаліть надлишки масла або вазеліну з гумок паперовим рушником. Ці кроки можуть сприяти більш плавному водінню взимку.

Крім того, після миття автомобіля взимку вживіть запобіжних заходів, щоб не замерзли двері. Провітріть салон, відчинивши двері, щоб забезпечити вихід теплого повітря.

Перед закриттям дверей протріть отвори та гумки сухою ганчіркою, щоб зменшити ймовірність замерзання. Ці прості, але ефективні методи можуть змінити ситуацію у холодні місяці.

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Двері автомобіля замерзають в першу чергу через коливання температури та наявності води або в результаті конденсату, або вологи між гумовими ущільнювачами та дверним отвором.

Коли зовнішня температура опускається нижче нуля, будь-яка вода, яка є на автомобілі, особливо на гумових ущільнювачах, може замерзнути. Це може призвести до застрягання дверей, що ускладнить доступ до автомобіля.

Читайте також:

Без світла будуть усі: Кабмін дозволив відключати від електроенергії навіть критичні об'єкти

Це повинні знати у кожній родині: як довго можна зберігати воду у пластиковій тарі

Худнетимете на очах: ​​продукти, які містять мінімальну кількість вуглеводів