З наближенням зими кожному водієві дуже важливо підготувати свій автомобіль до складних умов сезону. Експерти рекомендують мати в машині кілька важливих речей, щоб упоратися з різними ситуаціями на дорозі.

Ось основні речі, які слід включити до зимового автомобільного комплекту:

Омивач скла.

Пляшка з рідиною для омивача вітрового скла необхідна для швидкої боротьби з брудом, сіллю та льодом на лобовому склі та інших вікнах. Підтримка хорошої видимості має вирішальне значення для безпечного водіння у зимових умовах.

Щітка та скребок.

Міцна щітка та скребок для льоду – життєво важливі інструменти для видалення снігу та льоду з кузова та вікон вашого автомобіля. Підтримка вашого автомобіля в чистоті від снігу та льоду забезпечує оптимальну безпеку та видимість.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Автомобільні лопати для снігу.

Компактна лопата для снігу може стати порятунком, якщо ви, прокинувшись, виявите, що ваша машина закопана під кучугурою. Це зручний інструмент, що дозволяє відкопати автомобіль і знову вирушити в дорогу.

Ланцюги протиковзання.

Якщо ви живете в районі, схильному до сильних снігопадів або ожеледиці, наявність ланцюгів протиковзання у вашому автомобілі може забезпечити зчеплення і допомогти вам безпечно пересуватися. Вони особливо корисні для виходу зі снігових пасток на бездоріжжя.

Дитячі сидіння.

Якщо ви регулярно перевозите дітей, наявність дитячого сидіння є юридичною вимогою та вимогою безпеки. Переконайтеся, що він правильно встановлений і забезпечує необхідний захист під час зимових подорожей.

Підготовка автомобіля до зими – це забезпечення його функціональності; йдеться також про пріоритет безпеки на дорозі. Маючи ці необхідні предмети у своєму зимовому автомобільному комплекті, ви краще підготуватиметеся до вирішення проблем, які може принести зимова погода.

Читайте також:

Ніхто не буде їсти, і доведеться "годувати" унітазу: які популярні страви може зіпсувати звичайний лавровий лист

Готуйте витрачати гроші: українцям анонсували масштабний перерахунок зарплат: до чого готуватись і хто отримає

Відновлення України має відбуватись відповідно до європейських принципів, - нардеп Пушкаренко