Перевірка на наявність ознак дорожньо-транспортної пригоди має вирішальне значення для придбання вживаного автомобіля. Ось кілька порад щодо виявлення потенційних ознак попередньої аварії в салоні автомобіля:

Рульове колесо.

Після аварії подушка безпеки може спрацювати та вимагати заміни. Перевірте кермо на наявність проколів та подряпин на болтах у панелі приладів. Ознаки поспішної або неправильної заміни подушки безпеки можуть вказувати на аварію.

Передня панель.

Огляньте передню панель, особливо у ділянці сидіння пасажира, де могла спрацювати подушка безпеки. Шукайте різницю в процесі відновлення, а також будь-які сліди, що вказують на те, що з панеллю працювали.

Може виявитися корисним порівняння з аналогічним автомобілем без аварійної історії.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Дах.

У деяких випадках дах можна відремонтувати після аварії. Огляньте дах салону на наявність ознак ремонту, а також перевірте кріплення панелі приладів, а також накладки на стійки і пороги.

Скло.

Заводське маркування на склі автомобіля містить інформацію про виробника. Якщо на одному або кількох вікнах немає заводського маркування, це може свідчити про те, що їх замінили після аварії.

Уважність до цих деталей може допомогти покупцям виявити потенційні проблеми та ухвалити обґрунтовані рішення при купівлі вживаного автомобіля.

Перед покупкою також рекомендується отримати докладний звіт про історію автомобіля і, якщо можливо, оглянути автомобіль у перевіреного механіка.

Читайте також:

Росіяни вже скриплять зубами: ціни в магазинах злетіли, зарплати впали, а рубль знецінився

Як за допомогою однієї хитрощі випрати штори в машинці, щоб вони не пом'ялися

Ви про це пошкодуєте: чому з машини необхідно прибирати сніг, навіть якщо вона довго простоює у дворі чи на стоянці