Багато хто каже, що жовтень 2024 року буде досить складним місяцем навіть незважаючи на те, що коридор затемнень закінчився, а ретроградний Меркурій треба ще почекати.

Але незважаючи на всі небезпеки, у другому місяці осені буде кілька дат, коли кожен з нас зможе зустріти своє кохання. Будьте уважні, адже одна з дат уже сьогодні – 5 жовтня.

Закохані, фото: hyser.com.ua

5-6 жовтня: Трин Венери та Марса - Енергія пристрасті та чуттєвості

Це сприятливий час для того, щоб познайомитися з кимось новим або провести час із вже існуючим партнером на зовсім іншому рівні.

Венера в Скорпіоні – знак, який надає стосункам інтенсивності, глибини та сексуальної енергії. У той час як Марс перебуватиме в Раку, роблячи чоловіків більш чуттєвими та уважними до емоційної сторони стосунків. Внаслідок цього трина виникає ідеальна взаємодія жіночих та чоловічих енергій.

Ви можете зустріти чоловіка, який проявить себе з темперментної та емоційної сторони. Не дивуйтеся, якщо відчуєте сильне тяжіння та потяг — Венера в Скорпіоні створить потужну атмосферу пристрасті.

Популярні новини зараз

Завжди був конкурентом "Олів'є": рецепт салату "Ніжність" із куркою

Справжнє ім'я та прізвище Настя Каменстких: чому артистка обрала саме це

Відновіть ґрунт – посійте сидерати вже зараз: які рослини обрати для багатого врожаю наступного року

Дітей у школах чекають кардинальні зміни: як відреагують батьки

Показати ще

Оскільки Венера сама формує трин до Марса, жінці буде доречно виявити ініціативу. Це може виражатися у ненав'язливому, але рішучому кроці назустріч відносинам. Важливо пам'ятати, що Марс у Раку надає чоловікам романтичного настрою, тому не обов'язково співати серенаду під вікнами, досить щирого вияву інтересу.

Закохані, фото: Pinterest

8 жовтня: Пік почуттів та пристрасті - Венера і Марс знову в трині

8 жовтня 2024 року може стати ще більш значущим днем ​​у сфері кохання. Цього дня на небі знову активізується трин між Венерою та Марсом, що говорить про максимально сприятливі умови для глибоких, чуттєвих стосунків.

Венера, як і раніше, перебуватиме у Скорпіоні, створюючи потужну емоційну напругу, а Марс у Раку продовжить стимулювати чутливу та романтичну сторону чоловіків. Це час, коли можливі важливі та доленосні події у коханні. Відносини, що почалися у цей період, можуть стати дуже глибокими.

Венера в Скорпіоні не терпить поверхневих відносин, і якщо ви знаходитеся в пошуку справжнього кохання, ця дата може принести вам людину, з якою будуть пов'язані сильні та пристрасні почуття. Однак будьте готові до того, що інтенсивність емоцій може накрутити нерви.

Закохана пара. Фото: YouTube, скрін

Читайте також:

Здоров'я просто богатирське та хвороби не загрожують: 4 знаки Зодіаку, яким не страшний сезон грипу.

Рейтинг мудрості: які жінки за знаком Зодіаку ламають усі стереотипи.

Гороскоп на осінь: знаки Зодіаку, яким випаде унікальний шанс змінити все.