Катя Осадча та Юрій Горбунов знайшли своє щастя у коханні не з першого разу. Обидва телеведучі мають шлюб за плечима.

Зокрема, Юрій Горбунов був одружений з балериною і мало хто з українців знав, як вона виглядає. Хоча з Людмилою він і був у шлюбі цілих 20 років, але пара дітей не мала (з Катею Осадчою у них 2 сини – Данило та Іван).

Юрій Горбунов, фото з соцмереж

З Людмилою Юрій Горбунов прожив 20 років життя. Здавалося б, усі зовнішні обставини були проти їхнього кохання. Але балерина пішла на певні жертви, аби тільки залишитися поряд з тоді ще нікому невідомим актором.

Юрій Горбунов прийшов на роботу до Івано-Франківського театру після закінчення київського театрального інституту. Молодику було всього 22 роки, але він обрав собі до пари не юнку, а 32-річну балерину Людмилу.

Байдуже, що жінка була заміжня. За 5 років чоловік вирішив перебратися до столиці, щоб робити там кар’єру. Знайшов квартиру на околиці Києва, з якої треба було дуже довго добиратися до центру.

Популярні новини зараз

Водіїв залишать без грошей: за нове порушення доведеться викласти 17 тисяч гривень

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Взимку ви точно не пошкодуєте, відкриваючи банку за банкою: рецепт маринованих баклажанів, які готуються цілими

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

З роботою попервах було сутужно, але подібна ситуація не зупинила кохану. Вона покинула розмірене сімейне життя, улюблену роботу й подалася до Києва за Горбуновим. З собою прихопила найдорожче – доньку Ксенію.

Юрій Горбунов та його перша дружина Людмила, фото з архіву

Роботи за спеціальністю балерина не знайшла. Довгий час довелося перебиватися з хліба на картоплю. Але вона не скаржилася, мужньо витримуючи всі негаразди. Ксенія тим часом виросла, вийшла заміж і народила донечку.

Родина перебралася жити до США. Чоловік почав пристойно заробляти, і тепер Людмилі можна було дозволити собі багато дечого. Та, на жаль, кохання минуло.

Юрій закрутив службовий роман із колегою по телеканалу 1+1 Катею Осадчою. А щойно ведуча “Світського життя” завагітніла, як Горбунов оголосив про розлучення з Людмилою після 20 років шлюбу.

Юрій Горбунов та його перша дружина Людмила, фото з архіву

Читайте також:

Катя Осадча повихвалялась своїм власним укриттям: тепер і вона, і Горбунов будуть в безпеці.

Секрет розкритий: Катя Осадча вперше розповіла, скільки їй насправді років.

Катя Осадча розповіла, чого справді боїться Меладзе і що він думає про Україну