Часто буває так, що ми зустрічаємо нову людину у своєму житті і, як тільки впізнали її дату народження, біжимо дивитися сумісність та матрицю.

Звичайно, в більшості випадків це стосується якихось любовних отошенів, але в дружбі теж важлива сумісність. З ким же дружити знакам Зодіаку і які найбільш сумісні саме в дружбі.

Дружба

Овен (21 березня - 19 квітня)

Овни чудово почуваються в компанії інших вогненних знаків — Львів та Стрільців. Ці дружні зв'язки наповнені енергією та загальними цілями. Хороші друзі також можуть бути Близнята та Водолії, особливо якщо вони працюють разом. Корисно мати в оточенні Тельців, які допоможуть Овнам впоратися з бурхливим темпераментом.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Тільці знаходять гармонію у спілкуванні з іншими земними знаками, такими як Козороги та Діви. Їхня дружба ґрунтується на подібних інтересах. Риби можуть стати емоційною опорою для Тельців, тоді як Овни допоможуть їм розвивати амбіції та прагнення успіху.

Близнята (22 травня - 21 червня)

Близнята цінують дружбу з представниками свого знака, а також з Водоліями та Терезами. Вони люблять активні розваги та нові враження. У дружбі з Овнами Близнята можуть навчитися рішучості. Із Левами вони зможуть побудувати відносини, якщо немає конкуренції.

Популярні новини зараз

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Свіжий урожай огірків радуватиме всю зиму: як вирощувати "хрусткі" при заморозках

Важкі випробування та трансформації: на які знаки Зодіака затемнення впливають найпотужніші

Не лише комуналка та продукти: в Україні сильно подорожчає інтернет

Показати ще

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки - чутливі натури, і їм потрібен час, щоб довіритися іншим. Друзі Діви та Риби можуть зрозуміти їхні емоційні переживання та підтримати у скрутні моменти. Союз із Скорпіонами можливий, якщо він заснований на спільних інтересах.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви легко знаходять спільну мову з Тельцями та Козерогами, особливо у робочому середовищі. Також їм можуть бути цікаві Скорпіони, які додають емоційності у їхнє життя. Близнюки можуть залучити Дів своїм оптимізмом.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези насолоджуються спілкуванням з Близнятами та Водоліями, з якими можуть обговорювати унікальні теми. Дружба зі Стрільцями приносить їм енергію та натхнення. Взаємодія з Левами може бути успішною, якщо обидві сторони приймають одна одну такими, якими вони є.

Знаки Зодіаку

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони вимогливі до дружби і можуть зблизитися з Рибами, які розуміють їхню натуру. Хороші стосунки можливі з Раками, але тільки якщо вони відкриті для спілкування. Союз зі Стрільцями чи Козорогами може бути цікавим завдяки їхнім протилежним якостям.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці знаходять дружбу у вогненних знаках – Овні та Леві. Ці зв'язки сповнені спільних інтересів та енергії. Також вони можуть насолоджуватися спілкуванням з Терезами та Водоліями, особливо на філософські теми.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Козороги обережні у виборі друзів, воліючи спілкуватися з Дівами та Тельцями, які можуть зрозуміти їхній внутрішній світ. З Рибами вони можуть побудувати довірчі стосунки, якщо останні не будуть надто емоційними.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії відкриті для спілкування і легко знаходять спільну мову з Терезами та Близнюками. Вони насолоджуються дружбою з Овнами та Левами, які можуть підтримувати живу дискусію.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби можуть здатися замкнутими, але вони цінують дружбу з Раками та Скорпіонами. Тельці та Козороги можуть стати корисними друзями, пропонуючи раціональний підхід до життя та підтримуючи емоційну рівновагу.

Сериал "Друзья"
Сериал "Друзья"

Читайте також:

Важкі випробування та трансформації: на які знаки Зодака затемнення впливають найпотужніші.

Ваше дерево-покровитель багато розповість про вас: гороскоп Друїдів для всіх дат народження.