18 вересня сталося часткове місячне затемнення, яке розпочало коридор затемнень. Він закінчиться 2 жовтня 2024 року із сонячним затемненням.

Звичайно, такі астрологічні події впливають на кожну людину, але всі ми переносимо їх по-своєму. Як же проходять через місячні та сонячні затемнення різні знаки Зодіаку.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Ці події створюють потенціал для змін у трьох ключових напрямках:

  1. Переосмислення цілей : Місячне затемнення - це час, щоб записати свої наміри і зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. Цей процес може стати початком нового етапу життя.
  2. Стійкість до проблем : Під час затемнень розв'язання задач може проходити легше. Якщо ви будете дотримуватись чіткої послідовності дій, є висока ймовірність успіху.
  3. Особиста відповідальність : Затемнення підкреслюють важливість відповідальності за свої дії, що допоможе покращити відносини з оточуючими і в цілому позитивно позначиться на вашому житті.

На глобальному рівні затемнення можуть викликати природні катастрофи, такі як селеві потоки та сильні дощі, що також варто враховувати.

Затемнення

Популярні новини зараз

Опале листя - справжній скарб: як використовувати їх на городі, неймовірна користь

Прикмети та обряди на 22 вересня: зробіть це у день осіннього рівнодення, щоб кохання і успіх стали вашими союзниками

Якщо відкрили банку - вже не зупинитесь: рецепт помідорів на зиму по-італійськи

Допоможе звичайна банка: як правильно зберігати часник, щоб він довго не псувався

Показати ще

Як поводитися під час сонячного затемнення

Сонячне затемнення може призвести до почуттів слабкості та апатії. Рекомендується:

  • Не розпочинати нічого нового; краще проаналізуйте поточну ситуацію.
  • По можливості відкладіть подорожі, особливо довгі.
  • Використовуйте цей час для спілкування та налагодження зв'язків.

Вплив затемнень на знаки зодіаку

Найбільшого впливу в цей період зазнають Риби, Близнюки, Стрільці та Козероги, передає сайт Rsute.ru. Вони відчують зміни особливо гостро. Тим не менш, всі знаки Зодіаку будуть піддані впливу затемнень, хоч і різною мірою. Наприклад, сонячне затемнення буде особливо помітним для Овнів, Раків, Терезів і Козерогів.

Для зазначених знаків цей час стане ключовим, що визначає подальші події у їхньому житті. Важливо звертати увагу на те, що відбувається, оскільки це може бути провісником значних змін, які розвиватимуться протягом року.

Знаки Зодіаку

Читайте також: