Війна, яку розпочала росія в Україні, триває у той час, поки Зеленський та його команда готують мирний план.

Поки приходять тривожні новини з Вугледару про те, що росіяни увійшли до міста, гУР працює на повну котушку і вже встигли звільнити завод від росіян.

Окупанти

Підрозділи Головного управління розвідки Міністерства оборони України успішно звільнили Вовчанський агрегатний завод від російських окупантів. Про це 24 вересня 2024 року повідомило ГУР МО України.

Операція зі звільнення заводу була надзвичайно складною. Українські розвідники провели системну зачистку всіх 30 будівель підприємства, постійно вступаючи в контактні бої із противником за умов щільної забудови. В окремих випадках справа сягала рукопашних сутичок.

У визволенні заводу брали участь спеціальні групи ГУР: "Стугна", "Парагон", РДК, "Юнгер", БДК, "Терор". Командир спецпідрозділу ГУР Тимур доповів про успішне завершення операції начальнику ГУР МО України Кирилу Буданову 24 вересня о 14.40.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Вагітна дружина Володимира Остапчука розповіла про весілля та вінчання: "Це треба через 15 років"

Показати ще

ГУР на заводі, кадр з відео

За інформацією розвідки, росіяни перетворили агрегатний завод на свою "фортецю". Для її оборони були задіяні найбільш мотивовані та професійні підрозділи, серед яких навіть бійці 45-ї бригади спеціального призначення повітрянодесантних військ з Кубинки (Москва).

Після зачистки територію агрегатного заводу передано під контроль Збройних Сил України.

Читайте також:

Не буде поразки ні України, ні Росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним.

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників.