Лише за останній місяць десять портативних апаратів для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller (Швейцарія) придбано і передано командою фонду «Надія» за підтримки мецената Анатолія Шкрібляка. Дороговартісне медичне обладнання поставлено у військові госпіталі Харкова, Вінниці та у прифронтові шпиталі на Донеччину.

З допомогою апаратів Easy Pulse медики, як в стаціонарах, так і в польових умовах, можуть швидко та ефективно проводити серцево-легеневу реанімацію.

«Цей прилад дає можливість якісно реанімувати наших військовослужбовців, поранених цивільних пацієнтів, а відповідно - дати їм можливість отримати швидку і якісну реанімацію, і можливість вижити в найкритичніших ситуаціях, коли відлік часу іде на хвилини. Це є необхідний прилад для усіх реанімаційних закладів та протишокових кімнат», - розповів військовий медик Дмитро Бешлей.

Апарат для непрямого масажу серця Easy Pulse – це безцінний помічник і для евакуаційних бригад. Він може «звільнити» руки медиків і забезпечити якісну реанімацію для важкопоранених солдат під час евакуації з лінії фронту.

«Наша команда спільно з партнерами забезпечує українські лікарні та військові шпиталі найсучаснішим обладнанням. І ми дуже вдячні нашим меценатам, зокрема - Анатолію Шкрібляку, які допомагають нам купувати і передавати це обладнання туди, де воно дійсно потрібне. Наразі ми очікуємо з-за кордону ще 4 апарата Easy Pulse, які також будуть доставлені у найгарячіші точки Донеччини та Харківщини. Разом з нашими партнерами і нашою командою продовжуємо місію - рятувати життя!», - зазначив голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.