ВГО «Асоціація платників податків України», якій в листопада 2023 року виповнилося вже 25 років з Дати заснування, є найпотужнішою Всеукраїнською громадською організацією, яка об’єднує представників малого, середнього та великого бізнесу – платників податків різних галузей економіки, з усіх без винятку регіонів України та міста Києва.

Інформуємо Вас, що Асоціацією платників податків України відновлено щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків-2023». З 01 березня цього року розпочато прийом Заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків-2023» і триватиме до 29 квітня цього року включно.

Асоціація невпинно продовжує працювати над створенням сприятливих умов для розвитку підприємництва та взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом, посиленням авторитету платників податків та над максимальним залученням українського бізнесу до сумлінної сплати податків.

З цієї метою ще у 2011 році Асоціацією було започатковано щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків».

Вшановуючи на державному рівні переможців Рейтингу, ми створюємо традицію шанобливого ставлення до кожного платника податків.

Завданнями Рейтингу є: посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни; підвищення загальної культури сплати податків; утвердження серед людей духу підприємливості. У Рейтингу мають право приймати участь підприємства трьох категорій: ·великі, середні та малі.

Вагому роль в оцінюванні відіграють не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи підприємств. Кандидати на перемогу в Рейтингу повинні продемонструвати дотримання податкової дисципліни; своєчасність подання податкової звітності та сплати податків, зборів, платежів протягом 2023 року; динаміку збереження робочих місць на підприємстві: з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України і станом на 01 січня 2023 року; надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ, в будь-якому вигляді, що підтверджують відповідні документи тощо.

Популярні новини зараз

На Великдень ви всіх здивуєте цією смакотою: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

Полуниця виросте солодше за мед: як її потрібно поливати, щоб зібрати шикарний урожай

Вся підготовка - це 5 годин на полігоні, а потім - у пекло на фронт: історія українського воїна, який зник безвісти

Показати ще

Положення про Рейтинг, Критерії оцінювання номінантів та форма Заявки на участь у Рейтингу опубліковано на офіційному сайті ВГО АППУ в рубриці «Рейтинг сумлінних платників податків», ознайомитися з якими можна за посиланням: https://appu.org.ua/rating.

Звертаємо Вашу увагу, цього року кардинально змінені Критерії оцінювання номінантів та Номінації Рейтингу. Будьте уважними при заповненні Заявки на участь!

Рейтинг проводиться у два конкурсні тури:

перший тур — на обласному (регіональному) рівні у період з 10 травня до 27 червня включно;

другий тур — на всеукраїнському рівні у термін: з 01 липня до 30 вересня включно.

З питань подання Заявки на участь у Рейтингу на Обласному (регіональному) рівні необхідно звертатися до Територіальних відділень Асоціації платників податків України в областях та у місті Києві, за місцем обліку платника податків.

За бажанням платників податків, Заявки на участь у Рейтингу на Всеукраїнському рівні можуть подаватися напряму до Генеральної дирекції Асоціації платників податків України.

Не зволікайте, готуйте вже зараз Заявки на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків-2023».

Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Фінальна церемонія нагородження переможців Рейтингу відбувається в урочистій святковій атмосфері на високому рівні.

Кожен переможець нагороджується дипломом та нагрудним знаком з жіночою постаттю – символом Всеукраїнського рейтингу Асоціації платників податків України, яка поєднує у собі образ України та образ Слави.

З усіх питань щодо Рейтингу звертатися до Координатора Рейтингу: Кашпур Леся – Начальник управління методології та роз’яснення податкового законодавства Генеральної дирекції ВГО АППУ тел. (067) 266-14-85 або на e-mail: info-appu@ukr.net.

З повагою, Віце-президент Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко