Киянин поділився своїм досвідом у роботі з ремонтно-будівельною компанією Alex House.

Ремонт завжди був складною справою. Особливо під час війни, коли українці намагаються заощадити кожну копійку і все ж таки наважаться на такий важливий крок, як ремонт житла.

Тому, обираючи підрядника чи будівельну компанію, люди спираються не лише на ціни, а й на сторінки в соцмережі та відгуки клієнтів, які вже встигли скористатися послугами тієї чи іншої компанії, пишуть «Акценти».

На таке сподівався і киянин Роман, який вирішив скористатися послугами ремонтно-будівельної компанії Alex House і зробити штукатурку стін у таунхаузі. Адже, судячи зі сторінки в мережі інстаграм , вони позиціонували себе як справжні майстри своєї справи.

"Я до цього вже мав справу з окремими підрядниками - вони все робили чудово, але коли дійшов до штукатурки стін, захотілося віддати справу в надійні руки і самому не "паритися" і просто довіритись професіоналам. У ремонтно-будівельна компанія Alex House ціни виявилися трохи дорожче, ніж мені пропонували на ринку, але я думаю, якщо так, то вже напевно будуть справжні професіонали - а я тільки відпочиватиму, тоді навіть не здогадувався, наскільки я помилявся...», - розповідає Роман.

За словами власника житла, єдине, що ремонтно-будівельна компанія Alex House робить швидко – це виставляє рахунки та забирає гроші. З рештою починаються проблеми.

Популярні новини зараз

Вам не вистачить відер для врожаю: що потрібно зробити наприкінці весни, щоб смородина вродила як ніколи

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Росіяни почали масово нападати на військкомати, аби зірвати мобілізацію. Путіну вже не вірять

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

"Коли ми тільки починали співпрацю мені швидко скинули рахунки, потім швидко взяли кошти обіцяючи, що ремонтні роботи почнуть ось хоч завтра. Але трапилося взагалі не так. У наступні дні виконроб ремонтно-будівельна компанія Alex House тільки завіз штукатурку на об'єкт і почав годувати обіцянками Тиждень я сподівався, що вже тривають ремонтні роботи, але потім з'ясував, що в будинку не ступала нога будівельника, тільки після скандалу, на який мені довелося витратити нерви, почалися якісь рухи. подачі води та вимкнули автомати – так ми втратили ще тиждень”, – згадує Роман.

Але й потім, за словами замовника, ремонтні роботи не розпочалися. Прорабремонтно-будівельна компанія Alex House лише обіцяв розпочати роботи з дня на день.

"Для розуміння, контракт ми підписали 14 листопада. А бригада розпочала роботи лише 14 грудня. Здавати об'єкт вони змогли лише 22 грудня. Так, ми втратили ще один день через проблеми з водою, але два тижні просто витрачав нерви, сварився, та намагався з'ясувати, чи збирається ремонтно-будівельна компанія Alex House робити щось взагалі», - згадує Роман.

За словами замовника, коли вже команда ремонтно-будівельна компанія Alex House розпочала роботи, там і виникли проблеми. Романа запевнили, що закупленої штукатурки – вже не вистачає і щоб закінчити роботи потрібно не мало не багато – 60 мішків штукатурки.

"Бувало, що сантехнік докуповував метр труби, електрик – десять. Тобто додаткові витрати були досить прийнятними. Водночас, ремонтно-будівельна компанія Alex House прорахувалася на 60 мішків штукатурки вартістю понад 20 тисяч гривень. Ну що ж – довелося докуповувати”, – розводить руками Роман.

Чоловік уже здогадувався, що остаточний рахунок його ще здивує, але навіть не думав, на скільки.

"Після того, як роботи добігали кінця, виявилося, що рахунок ремонтно-будівельна компанія Alex House сумарно зріс на 70 тисяч гривень. Тобто, на початковому етапі мені презентували рахунок на 154 тисячі гривень, а коли вже настав час розраховуватися - рахунок став 219 тисяч гривень з урахуванням докупленої штукатурки, я був готовий до додаткових витрат, але на 70 тисяч більше...», - скаржиться Роман.

Однак чоловік все ж таки вирішив розрахуватися і розійтися з ремонтниками, але вже ніколи не мати з ними справ.

"Я ніколи б не подумав, що компанія, яка заявляє про якість, терміни, професіоналізм, вимотає мені стільки нервів і витягне стільки грошей. Звичайно, це дуже неприємно. Тепер я напевно знатиму, що люди, які називають себе чесними професіоналами - далеко не завжди такими є.До цього мені робили ремонтні окремі підрядники і ні в кого не виникло таких ситуацій.Я б з радістю їх рекомендував іншим.Але з ремонтно-будівельною компанією Alex House сама історія говорить за себе.Звичайно, я ніколи більше не став би мати з ними жодних справ», - резюмує свою розповідь Романа.

Господар зазначив, що сама ремонтна бригада – виявилися досить приємними хлопцями, які докладали всіх зусиль, щоб зробити все швидко та якісно.