Інгредієнти:
- морква 350 г;
- сир 100 г;
- цибуля 1 штука;
- часник 1-2 зубчики;
- рослинна олія за смаком;
- яйце 1 штука;
- соль ⅓ ч. ложки;
- перець чорний мелений за смаком;
- манна крупа 1-2 ст. ложки;
- панірувальні сухарі за смаком.
Моркву та сир потрібно натерти на великій тертці. Цибулю та часник подрібнити.
У сковороді розігріваємо 2-3 ложки олії. Обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості, додаємо часник і готуємо півхвилини. Овочеву масу потрібно остудити.
Додаємо до овочів яйце, манку, сіль та перець – перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, після чого все потрібно збити занурювальним блендером.
Додаємо сир у морквяний фарш і перемішуємо.
З суміші, що вийшла, руками потрібно сформувати невеликі котлетки діаметром 5-6 см. Кожну котлетку обваляйте в панірувальних сухарях, а потім її обсмажуємо в сковороді на середньому вогні на олії до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку, поки вони не підрум'яняться з обох сторін.
"Я дуже хочу дитину. І мені страшно": 41-річна Олена Філонова розповіла про мрію, яка коле серце
Змії на дачі: одна звичка, через яку ви буквально запрошуєте їх на чай
Пенсія 3758 гривень: хто отримає підвищені виплати і чому очікування багатьох пенсіонерів не виправдовуються
Злата Огнєвіч показала весілля з відомим співаком, Решетній привітав: "Вже не Холостячка"
Подавати морквяні котлети потрібно гарячими, із соусом.
- За бажання котлети можна запекти в духовці, цей варіант сподобається всім прихильникам правильного та корисного харчування.