Інгредієнти:
- морква 350 г;
- сир 100 г;
- цибуля 1 штука;
- часник 1-2 зубчики;
- рослинна олія за смаком;
- яйце 1 штука;
- соль ⅓ ч. ложки;
- перець чорний мелений за смаком;
- манна крупа 1-2 ст. ложки;
- панірувальні сухарі за смаком.
Моркву та сир потрібно натерти на великій тертці. Цибулю та часник подрібнити.
У сковороді розігріваємо 2-3 ложки олії. Обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості, додаємо часник і готуємо півхвилини. Овочеву масу потрібно остудити.
Додаємо до овочів яйце, манку, сіль та перець – перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, після чого все потрібно збити занурювальним блендером.
Додаємо сир у морквяний фарш і перемішуємо.
З суміші, що вийшла, руками потрібно сформувати невеликі котлетки діаметром 5-6 см. Кожну котлетку обваляйте в панірувальних сухарях, а потім її обсмажуємо в сковороді на середньому вогні на олії до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку, поки вони не підрум'яняться з обох сторін.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Подавати морквяні котлети потрібно гарячими, із соусом.
- За бажання котлети можна запекти в духовці, цей варіант сподобається всім прихильникам правильного та корисного харчування.