Враховуючи те, що сьогодні, 26 лютого, останній день Масляної, варто приготувати незвичайні млинці.
Докладний рецепт смачних млинців із зеленою цибулею, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Спочатку промийте зелену цибулю, обсушіть і наріжте її на дрібні кільця. Потім у велику миску розбийте яйця, додайте сіль і цукор, і збийте їх віночком до однорідності. Далі влийте 150 мл молока та перемішайте. Поступово додайте борошно, ретельно перемішуючи, щоб вийшло тісто консистенції рідкої сметани.
Масова мобілізація влітку: ТЦК позбавлять відстрочок – у категорії, студенти, люди з інвалідністю та зняті з обліку
Софії Ротару більше немає: відомий музикант розповів, чому зникла легенда
"Українська - не китайська": Катя Осадча змушує батьків змінити мову спілкування з дітьми
Городникам на замітку: як зробити так, щоб цибуля росла практично сама - без зайвих проблем
Тертий твердий сир додайте в тісто, перемішайте його до однорідності. Потім у тісто покладіть соду і перемішайте. Додайте молоко, що залишилося, і знову перемішайте, щоб вийшло рідке тісто.
Сковороду поставте на помірний вогонь, змастіть олією і добре розігрійте. По всій поверхні сковороди розподіліть нарізану зелену цибулю.
Потім перемішайте тісто ложкою і залийте порціями на сковороду, рівномірно розподіляючи його круговими рухами. Смажте млинці на середньому вогні по 1,5-2 хвилини з кожного боку.
Тепер ваші сирні млинці із цибулею готові!
Читайте також: