Продукти (на 7 порцій):
- сир (найкраще домашній жирний) – 300 г;
- банан – 210 г (1 шт.);
- яйце 1 штука;
- цукор 50 г;
- родзинки 50 г;
- борошно кукурудзяне - 40 г + 30 г для паніровки;
- олія рослинна - 50 мл.
До сиру потрібно додати цукор і кукурудзяне борошно (40 г), вбийте яйце.
Ложкою перемішуємо з'єднані інгредієнти, намагаючись розминати великі грудочки сиру.
Банан очистіть, розрізайте м'якоть на невеликі шматочки. (Після очищення банана залишилося 130 г м'якоті.)
М'якуш банана і родзинки додайте в сирну масу.
Перемішайте до однорідності.
Чому вишня у сусіда так щедро плодоносить, а у вас ні: розкриваємо секрет "забороненого" методу поливу
Бабуся Ані Трінчер розповіла про пластичні операції внучки: "Була мила, гарненька дитинка. А тепер..."
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Зростання пенсій, обвал цін на ліки, масова мобілізація, заборона на риболовлю та лікарняні: квітень багато змінить
Після цього вологими руками сформуйте сирники і запануйте в кукурудзяній муці (30 г). У мене вийшло 7 сирників.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Викладіть сирники у сковороду.
Потім перекладіть сирники на тарілку.
Так само посмажте всі сирники.
Читайте також:
Жіночий угодник: рецепт пирога з лавашу з сиром та замороженою вишнею
Якщо вам трапилося яйце з двома жовтками: що кажуть прикмети та чого чекати