Продукти (на 7 порцій):
- сир (найкраще домашній жирний) – 300 г;
- банан – 210 г (1 шт.);
- яйце 1 штука;
- цукор 50 г;
- родзинки 50 г;
- борошно кукурудзяне - 40 г + 30 г для паніровки;
- олія рослинна - 50 мл.
До сиру потрібно додати цукор і кукурудзяне борошно (40 г), вбийте яйце.
Ложкою перемішуємо з'єднані інгредієнти, намагаючись розминати великі грудочки сиру.
Банан очистіть, розрізайте м'якоть на невеликі шматочки. (Після очищення банана залишилося 130 г м'якоті.)
М'якуш банана і родзинки додайте в сирну масу.
Перемішайте до однорідності.
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Після цього вологими руками сформуйте сирники і запануйте в кукурудзяній муці (30 г). У мене вийшло 7 сирників.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Викладіть сирники у сковороду.
Потім перекладіть сирники на тарілку.
Так само посмажте всі сирники.
Читайте також:
Жіночий угодник: рецепт пирога з лавашу з сиром та замороженою вишнею
Якщо вам трапилося яйце з двома жовтками: що кажуть прикмети та чого чекати