Зараз хліб печуть із різного борошна і додають туди різні добавки, роблячи хліб практично твором мистецтва. Хліб заварний, хліб з ізюмом та насінням, хліб із гречаного борошна, хліб із кукурудзяного борошна та інші варіації, про які багато хто й не чув.
Але яким би смачним і якісним не був хліб, рано чи пізно він починає черствіти. Тоді його використовуються як сухарики або перемелюють, роблячи з нього панірувальні сухарі, в які можна обволікати котлети та курячі нагетси.
Буває ще й так, що хліб вивітрюється. Це відбувається через знижену вологість у приміщенні.
Але досвідчені господині знають унікальний лайфхак, який допоможе зберегти свіжість хліба якомога довше.
Лайфхак є незвичайним, але дуже ефективним. І для цього потрібна морозилка.
Декількома поколіннями господарок доведено, що в морозилці хліб черствіє повільніше, ніж у холодильнику. Перед заморожуванням хліб краще порізати на шматочки і загорнути у фольгу, харчову поліетиленову плівку або покласти порціями в спеціальні пакети для морозилки на застібці. Розморожують хліб, залишивши його за кімнатної температури на 3–4 години прямо в упаковці.
Моторні пожирачі оливи: які двигуни "п’ють" по літру на кожну тисячу кілометрів
"Закоханий і щасливий?": Даніель Салем підігрів чутки про роман з загадковою красунею
Коли можна сісти за кермо без прав: три несподівані винятки
Анатолій Анатоліч показав свій "банан": дуже пишається – вже 21
Читайте також: