Зараз хліб печуть із різного борошна і додають туди різні добавки, роблячи хліб практично твором мистецтва. Хліб заварний, хліб з ізюмом та насінням, хліб із гречаного борошна, хліб із кукурудзяного борошна та інші варіації, про які багато хто й не чув.

Але яким би смачним і якісним не був хліб, рано чи пізно він починає черствіти. Тоді його використовуються як сухарики або перемелюють, роблячи з нього панірувальні сухарі, в які можна обволікати котлети та курячі нагетси.

Буває ще й так, що хліб вивітрюється. Це відбувається через знижену вологість у приміщенні.

Але досвідчені господині знають унікальний лайфхак, який допоможе зберегти свіжість хліба якомога довше.

Лайфхак є незвичайним, але дуже ефективним. І для цього потрібна морозилка.

Декількома поколіннями господарок доведено, що в морозилці хліб черствіє повільніше, ніж у холодильнику. Перед заморожуванням хліб краще порізати на шматочки і загорнути у фольгу, харчову поліетиленову плівку або покласти порціями в спеціальні пакети для морозилки на застібці. Розморожують хліб, залишивши його за кімнатної температури на 3–4 години прямо в упаковці.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Показати ще

Читайте також: