"Яєчна піца" - це яєчний млинець, який загорнуть у конверт, і всередині містить будь-яку начинку.
Докладний рецепт таких "конвертиків" читайте у нас у матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку слід натерти шинку та сир на дрібній тертці. В окрему ємність розбийте яйця і злегка збийте вилкою, щоб білки та жовтки змішалися між собою.
У Києві спіймали "позашляхову ракету" Lamborghini за мільйон: рідкісний суперкар з Range Rover у хвості
Як стати невидимим для патруля на дорозі: секрети від поліцейського, які водіям не розповідають
Шок для гаманців? Що чекає українців із тарифами на комуналку у 2025-2026 роках
ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців
Далі слід розігріти сковороду на середньому вогні та змастіть олією. На неї необхідно влити порцію збитих яєць і розподіліть по сковороді, щоб вийшов тонкий млинець. Смажте млинець приблизно 1-2 хвилини з двох сторін. Після цього на одну із сторін слід викласти трохи шинки та тертого сиру і згорнути яєчний млинець конвертиком. Для кращої фіксації конверта слід притиснути краї млинця лопаткою на 10-15 секунд.
Потім переверніть яєчний конвертик та обсмажте ще 20-30 секунд з іншого боку.
Найсмачніші яєчні конвертики з сиром та шинкою готові. За бажання можна зрізати виступаючі краї конвертиків, надавши їм акуратнішу форму. Можна прикрасити блюдо дрібно нарізаною зеленню та додати кілька видів соусів.
Читайте також: