Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв влаштував чергову істерику через те, що Урсула фон дер Ляйєн прибула до Києва з візитом. Через такий поворот подій путінська підстилка почала загрожувати продовженням війни в Україні.

Цю інформацію розмістили на порталі «obozrevatel», посилаючись на шалені вислови Медведєва.

Ні для кого не секрет, що є дружком Путіна Медведєв. Він вкотре виговорився про Захід і назвав українську владу «нацистською бандою». З одного боку, тут нічого нового, проте путініст почав загрожувати Україні продовженням війни і він дуже гостро виговорився про Урсула фон дер Ляйєн.

Як відомо, у Києві відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та Урсули фон дер Ляйєн. Повідомляється, що на зустрічі було обговорено подальшу допомогу Україні в економічному плані.

Медведєв сказав, що все це «брехня» і що «економіка цієї нещасної території стрімко перетворюється на смердючу потерть». Також він зазначив, що ВВП України «скоротився на 35-36%», так само як і решта. Але він не наголосив, що все це через вторгнення Росії на територію України.

Популярні новини зараз

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Усик показав фото дружини в тоненькій ночнушці і без ліфчика. Дивитися небезпечно - відправить в нокаут

Показати ще

"Очевидно, що Росія продовжить працювати над досягненням цілей "спеціальної військової операції". Отже, за підсумками цього року ВВП України може впасти ще на 5-10%", - пригрозив Медведєв.

Важливо відзначити, що він також вирішив принизити і голову Єврокомісії, назвавши її "злісною бабкою-повитухою" Урсулою фон "щось незрозуміле".

Читайте також:

Період путінських репресій: астролог розповів, коли у Росії розпочнуться трансформації. Спокійно не буде нікому

Путіна дуже залякали на кілька років уперед: у британській розвідці розповіли, на що піде Кремль