Готувати сирники не складно, якщо підібрати потрібний сир. Зернистий погано підходить для сирників, хіба його попередньо перебити блендером. Сир має бути ніжним і дрібнозернистим, щоб сирники отримали м'якими та повітряними.
А ще до сирників можна додати сухофрукти, шоколад або навіть мак. До речі, мак - це насіння, яке найчастіше використовується саме в українській кулінарії.
Рецепт сирників з маком ми підглянули у українського кулінара Євгена Клопотенка на сайті klopotenko.com.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Ziferblat на Євробаченні-2025: як складна музика вломилася у топ-10 і не збирається зупинятися
Малина - ягідний чемпіон: як отримувати величезні, солодкі та ароматні плоди
Дефіцит електроенергії в Україні: метод, який вигадала наша країна, не врятує нічого
ВНЗ ставлять ультиматум: військовий облік або - ніякого надходження, що чекає на хлопців у 2025 році
У тарілку необхідно викласти 300 г сиру та додати 50 г цукру, 10 г ванільного цукру, 2 ч. л. маку. Далі слід убити яйце і ретельно вимішати масу до однорідної консистенції.
На заздалегідь розігріту сковороду слід злити 2 ст. л. соняшникової олії, і обсмажити сирники за хвилину з двох сторін, до появи красивої золотистої скоринки.
Читайте також: