Консервовані мандарини – це не лише смачний та ароматний десерт, але й чудовий подарунок для друзів та близьких на Новий рік.

Ідея приготування консервованих мандаринів опублікована на куланірній сторінці "Корисні корисності" у TikTok .

Складові:

  • мандарини;
  • лимон;
  • імбир;
  • цукор;
  • окропу.

Мандарини краще вибирати таких сортів, у яких немає кісточок, невеликого розміру. Вони зберігають свій аромат, залишаються смачними та соковитими. Їсти їх можна просто так, і використовувати для приготування фруктових салатів.

Для початку миємо мандарини та знімаємо шкірку. Ретельно видаляємо білі волокна – вони не надто приємні на смак.

У підготовлені заздалегідь баночки щільно-щільно (але не переборщіть, щоб не розчавити часточки) укладаємо очищені мандарини - навіть вони злегка піднімаються над кромкою.

Популярні новини зараз

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

Лимони нарізаємо кружальцями.

Імбир нарізаємо довгастими шматочками.

Засипаємо цукром і заливаємо окропом до самої кромки.

Потім відразу ж закочуємо банки або закручуємо гвинтовими кришками.

Перевертаємо ці фруктові заготівлі "на зиму" денцем вгору, укутуємо чимось теплим і даємо в такому положенні повністю охолонути.

Зберігаються консервовані мандарини як і інші заготовки - в сухому і холодному місці (льоху, підвалі, комірці).

Читайте також: