Багато господарок вважають за краще не подавати курячу печінку, власне, як і яловичу і свинячу, на стіл перед домочадцями. Все через специфічний смак і структуру продукту, з яким досить складно працювати, щоб перебити "неповторний" відомий смак.
Однак іноді хочеться чогось незвичайного. То чому б не приготувати салат із курячою печінкою, яку можна приховати серед інших інгредієнтів?
Рецепт дуже простий і вимагає невеликого вкладення коштів.
Нам потрібні такі інгредієнти:
- куряча печінка – 400 г;
- консервовані ананаси – 1 банк;
- гриби мариновані – 1 банку;
- часник – 2 зубчики;
- майонез – 1 пачка;
- сіль, перець – за смаком;
- сир твердий – 200 г
Як приготувати салат з курячою печінкою та ананасами
Насамперед, слід зазначити, що салат буде багатошаровий. Це означає, що кожен інгредієнт викладатиметься шарами та перемазуватиметься майонезом.
"Я все одно люблю тебе”: Олександр Еллерт шокував зізнанням через 4 роки після розставання з Мішиною
"Дизель-Шоу" посипалося: відомий гумористичний колектив "тріщить по швах"
"Вогонь, скло і відвага": 13-річний школяр із Сум врятував пасажирів палаючого автобуса після ракетного удару
Настя Каменських натякнула на особисту драму: "Він розбив мені серце"
Для початку слід відварити печінку та порізати соломкою. Можна піти іншим шляхом - замаринувати в соєвому соусі сиру печінку, а потім добре її обсмажити. Так чи інакше, а для салату потрібний термічно оброблений продукт.
Після печінку потрібно порізати соломкою і викласти на дно плоскої тарілки – це буде перший шар салату. Змастити зверху майонезом із подрібненим часником та перцем.
Далі ріжемо гриби і викладаємо поверх майонезу – це другий шар салату. Змастити майонезом.
Потім потрібно порізати ананаси і викласти на тарілку - це буде третій шар салату. Змастити майонезом.
І насамкінець, потрібно натерти на дрібній тертці твердий сир і посипати салат їм салат. Прикрасити блюдо можна свіжою зеленню. Смачного!
Читайте також: