Приготувати смачний та соковитий рулет – справа не з найпростіших. Однак якщо мати під рукою простий рецепт і велике бажання смачно поїсти – приготування стає легшим.

Як приготувати маленькі рулети із сала, сиру та індички за турецьким рецептом, повідомляє сайт cookery.com.ua.

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Індичка сира (філе або грудка) – 500 грам
  • Сало бекон – 400 грам (смужки завдовжки 20 – 25 сантиметрів, шириною до 7 міліметрів)
  • Шинка куряча – 400 г
  • Сир проволоне – 300 грам
  • Часник – 2 зубчики
  • Базилік сухий подрібнений – 1 чайна ложка (або 1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого базиліка)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Беремо шматочок м'яса філе індика, кладемо на дошку, зачищаємо від прожилок і нарізаємо ножем на 4 рівні частини. Далі філе треба відбити. Потім потрібно покласти відбите м'ясо на шматочок алюмінієвої фольги 20 на 20 сантиметрів, приправляєте до смаку сіллю та чорним меленим перцем. Потім 2 зубці часнику почистіть від шкірки і половину 1 зубця видавлюєте на 1 шматочок відбитого м'яса. Далі посипаємо м'ясо меленим базиліком.

Наступний крок полягає в тому, що на обробну дошку потрібно викласти сир провалену та курячу шинку. Нарізати кожен інгредієнти на 4 рівні частини пластами. Укладаєте шарами, перший шар відбито м'ясо, потім сир і шинка. Звертаєте в рулет.

Далі необхідно взяти смужку бекону і обернути нею рулет із м'яса шинки та сиру так, щоб він був щільним і не розпадався.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Потім щільно обертаємо рулет фольгою та ставимо в духовку на 20-25 хвилин, на температурі 250 градусів. Як мине 25 хвилин, необхідно обережно дістати лист, "відкрити" фольгу, і ставимо назад на 300 градусів на 10 - 15 хвилин, щоб підрум'янився бекон.

Страва готова! Можна подавати з овочами, гарніром чи салатом.

Читайте також: