Крекер – легке, хрумке та смачне печиво, яке люблять усі, від дорослих до дітей. Готується воно дуже просто і швидко із самого елементарного тесту та за дуже короткий час.

Кулінар Роксолана (roksolana.harasymiv) поділилася в Instagram рецептом смачного, хрумкого домашнього крекера, який готується всього 15 хвилин.

Продукти:


200 г кисломолочного сиру
60-80 г твердого сиру
4 ч/л вершкового масла|мастила|
6-8 ст/л борошна
кунжут

Твердий сир потрібно натерти на дрібній|мілкій|

Загортаємо тісто в харчову плівку та його потрібно покласти в холодильник на 1 годину (можна на ніч).

Беремо тісто, присипаємо поверхню і розгортаємо в пласт не більше 4 мм. Розрізаємо на квадратики.

Популярні новини зараз

Субсидії за новими правилами: ПФУ ошелешив – виплати лише "обраним"

Новий колір на світлофорі: що означатиме "білий сигнал" і як він змінить дороги

"13-та пенсія" під ялинку: хто з українців отримає додаткові гроші до кінця року

Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів, ща зараз насправді коїться в Маріуполі: "Я б не повернувся..."

Показати ще

Перекладаємо їх на застелений пергаментом лист. Кожен шматочок потрібно наколоти вилкою або зубочисткою. Присипаємо кунжутом.

Випікати у духовці приблизно 15 хвилин.

Читайте також:

Готуємо гарбузовий пудинг-пиріг: простий рецепт ласощів до чаю

Захочеться добавки: рецепт пирога із цвітної капусти. Займе лише 20 хвилин

Як приготувати смачний морквяний пиріг. Рецепт ласощів