Заварний крем може похвалитися багатовіковою історією. Не дивно, що навіть через кілька століть він не втратив своєї популярності серед кондитерів у всьому світі. Заварні креми традиційно використовують для начинки еклерів, заварних тістечок та різних тортів (особливо часто їм прошаровують знамениті медовик та "Наполеон"). Як правило, заварний крем готують із натуральних вершків або молока, цукру та яєць. Ось тільки суттєве подорожчання яєць в Україні спонукало кулінарів переглянути цей рецепт.
Для приготування заварного крему "на новий лад" знадобиться каструлька та віночок або ложка, а також необхідні інгредієнти.
Продукти:
- молоко 2 склянки;
- цукор 1 склянка;
- вершкове масло|мастило| 120 гр;
- борошно 4 стол.
- ванілін.
Читайте також:
У цю страву можна закохатися: рецепт найніжнішої гарбузової запіканки
Смак із дитинства: як приготувати ніжну сирну запіканку. Рецепт
Ретроградний Плутон розправив крила: гороскоп на завтра, тиждень, місяць та півроку для всіх знаків Зодіаку – ой, що гряде
Настя Каменських показала подарунок від Потапа на день народження: наче розлучаються?
Європейська країна готова щедро платити українцям за від'їзд: допомога біженцям може зрости у 34 рази
Анна Трінчер зірвала спідню білизну і блиснула соковитим фруктом: ось за що вона заплатила 200 тис доларів
Побіжіть за добавкою: рецепт найніжнішої запіканки з капусти, картоплі, сиру та перцю