Заварний крем може похвалитися багатовіковою історією. Не дивно, що навіть через кілька століть він не втратив своєї популярності серед кондитерів у всьому світі. Заварні креми традиційно використовують для начинки еклерів, заварних тістечок та різних тортів (особливо часто їм прошаровують знамениті медовик та "Наполеон"). Як правило, заварний крем готують із натуральних вершків або молока, цукру та яєць. Ось тільки суттєве подорожчання яєць в Україні спонукало кулінарів переглянути цей рецепт.
Для приготування заварного крему "на новий лад" знадобиться каструлька та віночок або ложка, а також необхідні інгредієнти.
Продукти:
- молоко 2 склянки;
- цукор 1 склянка;
- вершкове масло|мастило| 120 гр;
- борошно 4 стол.
- ванілін.
Читайте також:
У цю страву можна закохатися: рецепт найніжнішої гарбузової запіканки
Смак із дитинства: як приготувати ніжну сирну запіканку. Рецепт
Пенсії виростуть з 1 грудня: шукайте себе у списку
Мобілізація сильно зміниться: вік все-таки переглянуть
Володимир Зеленський "пройшовся" по військовим: "Генерал, який не був у окопі - не генерал"
Сніг випав несподівано, а удобрити город не встигли: чи є сенс вносити підживлення після цього
Побіжіть за добавкою: рецепт найніжнішої запіканки з капусти, картоплі, сиру та перцю