Стало відомо, що навколо Євробачення спалахнув справжній скандал. Є відомості про те, що українці залишилися дуже незадоволеними та влаштували справжній бун через Національний відбір на популярний музичний конкурс.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «УНІАН»

7 листопада вже з'явилася інформація щодо тих людей, які перемогли у онлайн-голосуванні за журі Національного відбору на Євробачення-2023. Через те, що українцям не сподобалися результати цього голосування, вони вирішили влаштувати бунт у соціальних мережах.

Щодо лідерів цього голосування, то в них потрапили: хедлайнер гурту "Антитела" Тарас Тополя та Юля Саніна. Також до цього списку могла потрапити і Тіна Кароль, але їй не вистачило трохи голосів.

Українці явно залишилися незадоволеними та не стали мовчати. Публіка не пройшла повз цю інформацію і вирушила до соціальних мереж, щоб показати своє незадоволення.

«А де Руслана? Де Данилко? Де Калуш», «Чому в опитуванні були люди, які не мають жодного стосунку до Євробачення? Тополі, Дзідзьо, Харчишин. І чому Злату Огневич, яка посіла 3 місце на Євробаченні, що є одним із найкращих результатів України в історії участі у конкурсі, за всі роки жодного разу не запросили бути у журі Нацвідбору, без усіх цих голосувань? Це, на вашу думку, справедливо?», «З огляду на абсолютно абсурдні та хейтерські коментарі Тополі про Go_A у 2020, мені буде важко сприймати його як об'єктивного члена журі», – пишуть незадоволені жителі України.

Популярні новини зараз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Читайте також:

Євробачення-2023: нарешті названо місто, в якому пройде світове шоу

Росії назавжди заборонять брати участь у Євробаченні. Країна-ізгой. Що відомо