Тим, хто думає, що не любить гарбуз, треба просто спробувати приготувати будь-який із запропонованих варіантів: наприклад, запекти зі шкіркою і присмачити орегано і часником або чилі і корицею.
- 1 кг гарбуза;
- пучок шавлії або розмарину;
- 4-5 зубчиків часнику;
- оливкова олія;
- морська сіль;
- свіжозмелений чорний перець;
- гарбузове насіння (за бажанням).
Приготування
Гарбуз нарізати невеликими кубиками. Щедро скропити оливковою олією, заправити сіллю, перцем, перемішати зі свіжим листям шавлії і очищеними та розчавленими зубчиками часнику. Запікати при 200°C від 45 до 65 хвилин, до легкої рум'яної скоринки. Використовувати як гарнір, інгредієнт для ранкових каш або боул, а в холодному вигляді додавати в салати.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Корисно для жінок і чоловіків: що станеться з вашим тілом, якщо їсти гарбузове насіння щодня
"Безугла - ти п*зда": Маша Єфросиніна, Melovin і блогерша Раміна засудили скандальну нардепку за "цинізм"
Мобільного зв'язку не буде: без прив'язки паспорта SIM-карти Київстар, Vodafone та lifecell заблокують
Дівчатам-суперницям варто про це пам'ятати:: що їсть новий "Холостяк" Тарас Цимбалюк на сніданок
Червнева загроза: чого насправді боїться морква (і це не шкідники)
Як правильно варити гречку. Помилки, які допускають майже всі господині